Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Gaidāma silta nedēļas nogale

Nedēļas nogalē sinoptiķi sola īsti pavasarīgu siltumu, taču tas ieradīšoties komplektā ar lietu. Augiem tas būs īsti laikā – Ventspils parkos un dārzos iedēstītie sīpolpuķu tūkstoši tā vien gaida, kad varēs atvērt savus daudzkrāsainos ziedu biķerus.

Apvārdo kļūt par parādnieku

«Ja pa telefonu ar tevi kāds sāk laipni runāt, ātri jāliek klausule nost,» šādi tagad secina ventspilnieks Jānis Lipiņš, kam telefonpārdošanas kompānija atsūtījusi rēķinu par paku, ko viņš nav pasūtījis.

2.lpp. Viedoklis: „Pirkt vai iepirkties”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Ikvienam ir gadījies nopirkt kaut ko tādu, ko nemaz nav gribējis pirkt. Raibie veikalu plaukti ar preču pārbagātību ir kā radīti pircēju vervēšanai un apdullināšanai. Visi pārdošanas tīkli un visa pārdošanas stratēģija balstās uz pircēju apmuļķošanu.»

3.lpp.

Rādīsim Ventspils piemēru Latvijā

Viesojoties Ventspilī, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras pārstāvji atzina, ka mūsu pašvaldības darbu ražošanas attīstībā var likt par piemēru pārējai Latvijai. Taču arī kamera nolēmusi nākt talkā, tādēļ iecēlusi jaunu Ventspils nodaļas vadītāju. Turpmāk šo amatu ar Biznesa inkubatora vadīšanu apvienos Salvis Roga.

4.lpp.

Balss pavēlnieka zizlis Reinim Reimanim

Dziedātāju konkursā Balss pavēlnieks, kurš, pateicoties Ventspils atbalstam ceturto reizi notika mūsu pilsētā, uzvara vecāko solistu grupā tika studijas Jūras akmentiņi dalībniekam Reinim Reimanim.

Līvi svin un pasniedz apbalvojumus

Līvu savienības 90. dzimšanas dienas svinībās vairāki Ventspils grupas biedri un viņu atbalstītāji saņēma Goda zīmes un Goda rakstus.

Izglābj suni, dzēš kūlas ugunsgrēkus

Aizvadītajā nedēļas nogalē ugunsdzēsēji glābēji Vārves pagastā izglābuši ledū ielūzušu suni un devušies dzēst kūlas ugunsgrēkus Pērkoņu ielā, Dampeļu ielā un Vārves pagastā.

5.lpp. Brīvostas ziņas.

6.lpp. Sports. Baltijas kauss pirmo reizi nonāk Ventspilī

Baltijas Basketbola līgas (BBL) čempionu godā pirmo reizi tikuši BK Ventspils basketbolisti, kas tādējādi arī pārrakstījuši šī turnīra vēsturi, kļūstot par pirmo Latvijas komandu, kas triumfējusi šajā turnīrā.

Futbolistiem fantastiska uzvara pār čempioni

Neticamu izglābšanos Latvijas futbola Virslīgas čempionāta otrās kārtas mačā ar pašreizējo valsts čempioni Daugavpils Daugavu piedzīvojuši FK Ventspils futbolisti. Viņi mača pēdējās 15 minūtēs prata atspēlēties no sev nelabvēlīgā 1:3 un izraut uzvaru ar 4:3.

Telpu futbolisti soli tuvāk bronzai

Latvijas telpu futbola čempionātā sākušās cīņas par godalgām. pirmajā spēlē par bronzas medaļām panākumu guvuši FK Honda spēlētāji, kas izbraukumā ar 3:2 pieveica Monarha futbolistus.

7.lpp. Reportāža. Darbs apvieno un pacilā

Putnu būrīšu gatavošanas talkā pagājušās nedēļas nogalē aktīvi iesaistījās visas astoņas pilsētas vispārizglītojošās skolas. Kā darbaudzinātāji talkā piedalījās ne tikai darbmācības un citi skolotāji, bet arī Ventspils pilsētas domes deputāti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: