Pilsētas čempionātā futbolā pēc deviņu kārtu sacensībām triumfē Hondas futbolisti.

Sacensībās kopā startēja trīs komandas: FK Honda, Latus Sardze un pagājušā gada čempioni FK VTO. Čempionātā viss izšķīrās pēdējās kārtas spēlēs, jo FK VTO līdz tai bija 27 punkti, FK Honda – 25, bet Latus Sardzei  – 16, un viņi negrasījās atdot punktus nevienai vienībai. Jāpiebilst, ka pilsētas čempionāts futbolā svinēja arī desmit gadu jubileju, jo pirmais čempionāts tika aizvadīts 2000. gadā.

Čempionāta sākumā vadībā bija izvirzījusies Latus Sardzes komanda. Toties vēlāk gan FK Honda, gan FK VTO līderus panāca un izlīdzināja punktu skaitu. Čempionātam ieejot finiša taisnē, abas komandas veica izrāvienu, uzvarētāju noskaidrošanu atstājot uz pēdējās kārtas spēlēm.

Pēdējās kārtas pirmajā spēlē FK Honda ar 2:0 pieveica Latus Sardzes spēlētājus. Vārtus guva Ruslans Boiko un Maksims Kolokoļenkins. Sīvā cīņā FK VTO ar 4:3 arī spēja pieveikt Latus Sardzes komandu. VTO labā trīs vārtus guva Dmitrijs Kuzmins, bet vienus – Vitālijs Čerņakovs; Latus Sardzei Mihails Vinogradovs, Ivans Jeļica un Mihails Rjumšins katrs guva pa vieniem vārtiem.

Izšķirošajā spēlē Hondas futbolisti spēja izvirzīties vadībā pat ar 3:0, rezultatīvi raidījumi padevās Ruslanam Boiko (2) un Vladimiram Kopčam. Pēc tam VTO vienus vārtus atguva Dmitrijs Kuzmins, samazinot rezultātu starpību līdz 1:3 un atjaunojot intrigu spēlē. Bet tuvāk VTO spēlētāji netika, jo Oļegs Jakovļevs guva vēl vienus vārtus Hondas labā, līdz ar to uzstādot gala rezultātu 4:1 un nodrošinot čempiona titulu.

FK Honda sastāvā sezonas laikā spēlēja: Germans Rostovs, Andrejs Ivanovs, Ruslans Marčenkovs, Romāns Ohrimenko, Oļegs Jakovļevs, Aleksandrs Gucalo, Sergejs Loginovs, Jevgeņijs Siromolotovs, Ruslans Siromolotovs, Aleksandrs Čikiņovs, Maksims Kolokoļenkins, Ruslans Boiko, Ivans Barkovskis un Radions Jegorovs.

Par turnīra rezultatīvāko spēlētāju kļuva Dmitrijs Kuzmins (VTO), kurš guva 16 vārtus. Labākais vārtsargs – Salvis Roga arī no VTO. Toties turnīra labākā spēlētāja balva tika Sergejam Loginovam no Hondas.

Jau 26. augustā plkst. 18 sporta halles Pārventa futbola laukumā risināsies Ventspils kausa izcīņa futbolā. Pusfinālu pāros tiksies Veterāni ar FK Honda un Latus Sardze ar FK VTO.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: