Lato Lapsas rokasgrāmatu Kā nozagt miljardu? Ventspils mērs Aivars Lembergs vērtē kā kārtējo soli netīrā priekšvēlēšanu propogandā.

„Varam uzskatīt, ka lielais priekšvēlēšanu laiks patiešām ir sācies – starta šāvienu demagoģiskai un netīrai priekšvēlēšanu propagandai devusi nekritiska dažādu apdrukātu papīru samešana vienā blāķī, nez kāpēc nosaucot to par grāmatu,“ atzīst Lembergs.

Par priekšvēlēšanu propagandu šo konkurentu sistemātisko vēršanos pret Ventspils mēru kā visnopietnāko politisko pretinieku jau nosaukuši politologi, un, pēc Lemberga domām, nav jau arī citu vārdu, kuros dēvēt šīs aktivitātes, kas lielā steigā notiek tieši mēnesi pirms 10.Saeimas vēlēšanām.

„Jebkādu uzticamību šiem sabiedriskās domas ietekmēšanas mēģinājumiem degradē šā pasūtījuma darba jau zināmie autori – mani ilggadējie oponenti un viņu uzticamie izpildītāji, kuriem savu netīro spēlīšu īstenošanai ļoti paveicies ar priekšvēlēšanu laiku,“ atzīst Lembergs.

Šodien klajā nākušajā rokasgrāmatā "Kā nozagt miljardu?" publiskotas uzņēmēju Jura Savicka, Olafa Berķa un Jurija Bespalova, kā arī bijušā baņķiera Arnolda Laksas liecības prokuratūrai, visticamāk, tā dēvētajā Lemberga krimināllietā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: