Tiesu izpildītāja Iveta Kalugina kopā ar AS Ventbunkers valdes locekļiem, kuri ieilgušajā konfliktā pārstāv advokāta Rudolfa Meroni pusi, vakar mēģināja iekļūt uzņēmuma birojā Sanatorijas ielā.

Videoieraksts no notikuma vietas.

 «Mēģināsim tā pieklājīgi pieklauvēt pie durvīm un palūgt, lai mūs ielaiž iekšā. Taču neizskatās, ka mūs gribētu ielaist,» pirms došanās uz biroju sacīja advokātam Rūdolfam Meroni pietuvināto akcionāru pārstāvis Aivars Gobiņš.

Biroju joprojām sargā TM Security apsargi, kuri pārstāv otras konfliktējošās puses – Oļega Stepanova – intereses. Viņi ieradušos viesus neuzskatīja par tiesīgiem ienākt.

Dialogs starp uzņēmuma valdes locekļiem un TM Security pārstāvjiem risinājās apmēram tā.

«Esmu kompānijas valdes loceklis. Vai jūs varētu stādīties priekšā?»

«Man jums priekšā nav jāstādās.»

Apsargi garās runās neiesaistoties lika noprast, ka ēkā neielaidīs. Meroni puses pārstāvji, kuri bija ieradušies kopā ar apsardzes firmas Koblenz Drošība vīriem pēc neilga laiciņa devās prom.

Pēc Gobiņā teiktā, valde vēlējusies iekļūt birojā, lai atgūtu tur joprojām esošo uzņēmuma arhīvu. Uz jautājumu, kas notiks tālāk, Gobiņš atbild: «Turpināsim likumīgu cīņu.» Tiesu izpildītāja sastādīšot aktu, kurā fiksēts, ka nepazīstamas personas valdes locekļus neielaiž uzņēmuma birojā. Visu notikušo abu pušu pārstāvji cītīgi fiksēja, fotografējot, filmējot un ierakstot diktofonā.

Valdes loceklis Mihails Dementjevs sacīja, ka viņam ir nojauta, ka konflikts drīz vien tiks atrisināts, taču sīkākus paskaidrojumus nesniedza.

Jau informējām, ka AS Ventbunkers kļuvis par miljonāra Oļega Stepanova un advokāta Rūdolfa Meroni strīdus objektu. Katra no pusēm uzskata sevi par leģitīmu varu naftas tranzīta uzņēmumā.  

Jura Ģiguļa foto

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: