Ventspils Piedzīvojumu parka BMX trasē šajā nedēļas nogalē norisināsies divas starptautiskas sacensības BMX.

Plānots, ka sacensībās startēs braucēji gan no Latvijas, gan Lietuvas. Savu dalību mačos jau ir apstiprinājuši tādi pazīstami braucēji kā Olimpisko spēļu dalībnieks Artūrs Matisons, Kristaps Skujiņš un Toms Mankuss.

21. augustā sportisti jau trešo reizi cīnīsies par Aivara Lemberga personīgajām balvām, sākums plkst. 15. Savukārt 22. augustā no plkst. 12 BMX trasē braucēji spēkosies par Ventspils BMX kausu 2010. Abās dienās sacensības notiks vecuma grupās no 6 līdz 18 gadiem, kā arī elites, krūzeru un masteru grupās. Tāpat būs atsevišķas sacensības meiteņu grupās.

BMX treneris Jānis Šķeperis Ventas Balsij sacīja, ka trasē veikti nelieli pārbūves darbi un tagad tā kļuvusi nedaudz sarežģītāka. «Ir pārveidota Pro trase, kas braucējiem būs jaunums, tāpēc arī varam sagaidīt, ka cīņas būs sīvākas un interesantākas,» piebilda Šķeperis.

Jāpiebilst, ka Ventspils BMX trase Piedzīvojumu parkā tika atklāta 2007. gada sākumā un tās galvenais veidotājs ir Ivo Lakučs. Tāpat Jānis sacīja, ka starp sacensību favorītiem ir vairāki mūsējie – Toms Mankuss, Vladimirs Boltiks, Matīss Priede, Rolands Pommers un citi. Tāpēc visi ventspilnieki ir aicināti atbalstīt mūsu jaunos BMX braucējus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: