Basketbola klubs "Ventspils"29. un 30. septembrī piedalīsies pēdējā pārbaudes turnīrā pirms jaunās sezonas sākuma, Krievijas Ziemeļu galvaspilsētā Pēterburgā startējot "Kondrašina un Belova kausa izcīņā".

Turnīru organizē basketbola klubs "Spartak", kurā spēlē bijušais ventspilnieku kapteinis un Latvijas valstsvienības saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks. Tieši ar laukuma saimniekiem ventspilniekiem būs jātiekas turnīra pusfinālā, bet otrajā pusfinālā spēkiem mērosies Igaunijas "Kalev" un ukraiņu "Budivelnik". Pusfinālmaču uzvarētāji nākamajā dienā spēlēs par turnīra galveno balvu, bet neveiksminieki – par trešo vietu.

BK "Ventspils" uz Pēterburgu dodas savā šobrīd labākajā sastāvā, ar kādu pēc nedēļas arī uzsāks oficiālo sezonu. "Nav izslēgts, ka vēl var pienākt klāt kāds spēlētājs, bet šobrīd turpinām strādāt ar basketbolistiem, kuri pirms sezonas bijuši manā rīcībā. Es zinu, kā viņi var spēlēt un esmu pārliecināts, ka ar šādu sastāvu var sasniegt labus rezultātu," skaidro komandas galvenais treneris Roberts Štelmahers.

Līdz šim BK Ventspils papildinājis sastāvu ar četriem jauniem spēlētājiem. Ventspilī atgriezies kādreizējais komandas kapteinis Akselis Vairogs, no Liepājas pārcēlies Jānis Timma, nolīgts amerikānis Donalds Simss, bet rudens sākumā ventspilnieki paziņoja par līguma slēgšanu uz divām sezonās ar pieredzējušo Sandi Valteru.

Jau 5. oktobrī BK "Ventspils" aizvadīs savu pirmo oficiālo spēli jaunajā sezonā, BBL turnīrā viesos tiekoties ar "Palanga" basketbolistiem. 9. oktobrī ventspilnieki izspēlēs pirmo maču savu līdzjutēju priekšā, LBL turnīrā uzņemot "Barons kvartāls" spēlētājus.


Kondrašina un Belova kausa izcīņa

29.septembris, pusfināls
#1 15.00 Kalev – Budivelnik
#2 18.00 Spartak – Ventspils

30.septembris, fināli
14.00 #1 un #2 zaudētāji par 3. vietu
16.30 #1 un #2 uzvarētāji par 1. vietu

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: