FK Ventspils futbolisti, gatavojoties svarīgajiem mačiem, ne tikai trenējās, bet arī saņēma un dāvāja patīkamas emocijas, ciemojoties bērnu namā Selga.

Bērni ar lielu prieku piemērīja dzeltenzilās šalles, cepurītes, iepazinās ar kluba atribūtiku. Īpašu sajūsmu bērniem sagādāja bumba ar futbolistu autogrāfiem. Par sevišķu dāvanu kļuva dzeltenzilo dāvātie vingrošanas stieņi, uz kura tagad varēs vingrināties un krāt spēkus. Stieņi, protams, dzeltenā un zilā krāsā!


Bērnu nama Selga vadītāja Mārītes Liepniece:
- Liels paldies FK "Ventspils", ka atbrauca pie mums ciemos. Mēs bijām ļoti priecīgi par šādu tikšanos! Bērniem ļoti nepieciešami šādi labvēlīgi un interesanti kontakti. Šodien viņi bija ļoti patīkami pārsteigti, viņiem bija interesanti iepazīties ar futbolistiem. Tagad droši vien arī futbolu sāksim spēlēt (smaida). Līdzjutēju "Ventspils" futbolistiem noteikti kļuvis vairāk, jo vecākie bērni teica, ka noteikti ies sestdien uz stadionu atbalstīt mūsu komandu! Ļoti ceru, ka mūsu draudzība turpināsies un ka mēs arī turpmāk tiksimies.

FK "Ventspils" galvenais treneris Jurģis Pučinsks:
- Ļoti labs, vērtīgs un patīkams pasākums. Brīnišķīgi, ka varam dāvāt bērniem priecīgas emocijas. Viņiem dega acis, visiem gribējās runāties, iepazīties, spēlēt - to vērot bija ļoti patīkami. Nešaubos, ka vērtīgi tas bija arī futbolistiem. Vienmēr svarīgi atcerēties, ka dzīvē ir īpaši svarīgas lietas, ka ir tādi, kam grūti, un kam, ja ir iespējas, vajag palīdzēt. Nešaubos, ka šādas tikšanās nes tikai pozitīvo. Paldies visiem, kas palīdzēja organizēt šādu tikšanos. Ceru, ka arī turpmāk mēs tiksimies un dāvāsim viens otram patīkamas emocijas!

Foto: fkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: