Basketbola klubs „Ventspils” pavisam drīz uzsāks 2012./2013. gada sezonu un saviem uzticīgākajiem līdzjutējiem piedāvā iegādāties sezonas abonementu, kurš ir derīgs visas sezonas garumā un ar to var apmeklēt visas komandas mājas spēles.

BK „Ventspils” Abonementa priekšrocība ir garantēta iemīļotā sēdvieta, kā arī īpašu dāvanu ir sagādājis BK „Ventspils” draugs un atbalstītājs veikals „Mājai un Dārzam”, izgatavojot jaunās sezonas līdzjutēju kreklu. Savukārt sezonas abonementa „Labumu grozs” šogad vēl vairāk piepildīts ar īpašām atlaidēm un piedāvājumiem.

Ventspils veikalos „TOP” un „Mājai un Dārzam”, uzrādot savu abonementu, visas preces varēs iegādāties ar 7% atlaidi, savukārt veikalos „Knopka” kancelejas preces nopērkamas būs ar 25% atlaidi. Sporta preču veikals „Sportland” piedāvās abonementa īpašniekiem Ventspils TC „Tobago” veikalā iegādāties NIKE preces ar 20% atlaidi. Sezonas laikā patīkamu iedegumu ar 30% atlaidi varēs iegūt solārijā „Double SUN”, bet kultūru ar īpašām „Draugu kartes” atlaidēm varēs baudīt teātra namā „Jūras vārti”. Īpašs piedāvājums arī no apdrošināšana kompānijas „Compensa Life”, kura pret nelaimes gadījumiem apdrošinās ar 15% atlaidi.

Sezonas noslēgumā tiks izlozēts viens laimīgais abonementa īpašnieks, kurš dosies ceļojumā ar Tallink, bet vēl viens laimīgais tiks pie jaunās sezonas abonementu divām personām.

Sezonas abonementa cena ir Ls 35 pieaugušajiem, savukārt pensionāriem, invalīdiem, skolniekiem un studentiem tikai Ls 15. Īpaša cena Ventspils sporta skolas „Spars” un Ventspils pilsētas un novada skolēniem – Ls 5, bet visskaļākajiem atbalstītājiem no fanu kluba „A sektors” abonementa iegāde par Ls 15. Draugu kompānijām, kuriem spēles apmeklējums ir lielisks laika pavadīšanas veids, lieliska cena – četriem draugiem visas sezonas spēles par Ls 80, bet ģimenēm, divi pieaugušie un divi bērni vecumā no 7 – 18 gadiem, abonementa cena Ls 60. Vairāk par sezonas abonementiem un piedāvājumu var lasīt BK „Ventspils” mājas lapā www.bkventspils.lv.

Sezonas abonementus var iegādāties Olimpiskā centra „Ventspils” Basketbola halles kasē, bet piedāvājumus varēs sākt izmantot no 2012. gada 1. oktobra līdz 2013. gada 31. maijam.

Pirmā spēle savā laukumā tiks aizvadīta 9. oktobrī, Latvijas Basketbola līgas turnīrā tiekoties ar „Barons Kvartāls” . Spēles sākums, kā ierasts, plkst. 19. 

bkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: