Ventspils pilsētas dome informē, ka saskaņā ar publiski pieejamo informāciju no 3. oktobra Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) plāno uzsākt reģistrāciju Eiropas Sociālā fonda (ESF) projektā „Mūžizglītības pasākumi nodarbinātām personām” jeb pieteikšanos uz apmācību kuponiem.

Projekta mērķis ir nodrošināt iespēju nodarbinātām personām papildināt un pilnveidot darbam nepieciešamās zināšanas un prasmes.

 

Mūžizglītības pasākumos var iesaistīties nodarbināta vai pašnodarbināta personas (izņemot valsts civildienesta ierēdņa statusā esošas personas), kuras ir vecumā no 25 gadiem, ir nodarbināta vai pašnodarbināta persona (uzrāda statusu apliecinošu dokumentu), iesniedzot personas apliecinājumu, nav iepriekš ieguvusi izglītību NVA organizētajās profesionālās apmācībās, pārkvalifikācijas, kvalifikācijas paaugstināšanas vai neformālās izglītības programmās vai ir ieguvusi šādu izglītību vismaz pirms 12 mēnešiem vai agrāk, kā arī pēdējo divu gadu laikā nav pabeigusi izglītības programmu šajā projektā vai ESF projektā "Profesionālā apmācība bezdarba riskam pakļautām personām".

 

Detalizēta informācija par projektu ir pieejama NVA mājas lapā www.nva.gov.lv sadaļā “Nodarbinātajiem”.

 

ventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: