Basketbola klubs "Ventspils" pārbaudes spēlē Kandavā ar 77:75 pieveicis Ukrainas Superlīgas vienību "Odessa" ar kādreizējos ventspilnieku leģionāru Džastinu Lavu sastāvā.

Pārbaudes mačs starp Ventspils un Odesas komandām sākās ar līdzīgu pirmo ceturtdaļu, kuru ar trīs punktu pārsvaru noslēdza ventspilnieki – 24:21. Līdz puslaika pārtraukumam ukraiņi vienu punktu atspēlēja (46:44), bet trešajā ceturtdaļā "Ventspils" spēja palielināt savu pārsvaru līdz septiņiem punktiem - 61:54. Izšķirošajā ceturtdaļas Odesas komandas basketbolisti prata pietuvuties un sarūpēt intrigu, tomēr "Ventspils" komanda vadību neatdeva, svinot uzvaru 77:75.

 

"Ventspils" rindās rezultatīvākais ar 16 iemestajiem punktiem bija Donalds Simss, 12 guva Jānis Timma, bet desmit pievienoja Akselis Vairogs.

 

Arī šajā mačā ventspilniekiem bija jāiztiek bez Latvijas izlasē aizņemtajiem Mārtiņa Meiera un Artūra Bērziņa, kas tuvākajā laikā gan pievienosies komandas treniņiem. Nacionālā izlase noslēgusi dalību Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā, septīto reizi pēc kārtas iekļūstot finālturnīrā.

 

Meiers vidēji mačā laukumā pavadīja 16 minūtes, gūdams desmit punktus un izcīnot 3,9 bumbas pie groziem. Bērziņš vidēji mačā spēlēja desmit minūtes, guva trīs punktus un izcīnīja 2,2 atlēkušās bumbas.

 

LBL čempionāta starts paredzēts 1.oktobrī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: