Latvijas basketbola klubs "Ventspils" piektdien noslēdza līgumu ar latviešu spēlētāju Akseli Vairogu, kurš savas profesionālā basketbolista gaitas uzsāka tieši Ventspils komandā.

Latvijas izlases galvenais treneris Ainars Bagatskis spēlētāju vēlējās redzēt arī valstsvienības kandidātu sarakstā, tomēr Vairogs nolēma savest kārtībā veselību un atteicās palīdzēt Latvijas izlasei 2011.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā.

Aizvadītajā sezonā Vairogs pārstāvēja Francijas otrās līgas klubu "JSA Bordeaux", kura rindās pavisam aizvadīja 13 spēles, vidēji gūstot 10,4 punktus.

Vairogs "Ventspils" komandas sastāvā divas reizes ir kļuvis par Latvijas čempionu. Pirmo reizi tas viņam izdevās 2006./07.gada sezonā, bet otro - 2008./09.gada sezonā.

Kā ziņots, "Ventspils" piektdien noslēdza līgumu arī ar Adrijas basketbola līgas aizvadītās sezonas vērtīgāko spēlētāju Česteru Meisonu.

Pagājušajā sezonā Meisons pārstāvēja Bosnijas un Hercegovinas komandu "KK Sirok", kļūstot par spēcīgās Adrijas līgas vērtīgāko spēlētāju.

Jau ziņots, ka iepriekš šonedēļ "Ventspils" komanda, kas pagājušajā sezonā izcīnīja trešo vietu gan Latvijas Basketbola līgas (LBL), gan "Mastercard" Baltijas Basketbola līgas (BBL) turnīrā, paziņoja par līguma noslēgšanu ar Ingu Bankevicu.

Tāpat "Ventspils" vienībai šobrīd ir līgumsaistības arī ar Jāni Strēlnieku, Ronaldu Zaķi, Mārtiņu Meieru, Artūru Strēlnieku, Artūru Bērziņu un Lauri Blauu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: