Līdz 18. jūlijam Ventspilī trenējas Rīgas volejbola skolas „Mārupe” audzēkņi, bet Latvijas U-16 basketbola izlase Ventspilī ieradusies gatavoties čempionātam.

RVS „Mārupe” uz treniņnometni Ventspilī ieradušies jau astoto gadu pēc kārtas. Šogad Olimpiskā centra „Ventspils” sporta bāzēs treniņus aizvada 24 volejbolistes kopā ar treneri Andri Vitautu Kļaviņu. Treniņu ietvaros sportisti strādā pie fiziskās sagatavotības, izpildot dažāda veida vingrinājumus. Treniņi galvenokārt notiek stadionā un šķēpmešanas sektorā. Ja laukā līst lietus, tad treniņi tiek pārcelti uz manēžu. Muskuļu atslābināšanai sportisti izmanto iespēju Ledus hallē paslidot.

Pēc treniņnometnes komanda dosies uz starptautiskiem mačiem Beļģijā. Šogad komanda kļuva par Latvijas čempioniem volejbolā, tādēļ notiks nopietna gatavošanās, lai aizstāvētu iegūto titulu.

Gatavoties Eiropas U-16 čempionātam vīriešiem Ventspilī ieradušies Latvijas U-16 izlases basketbolisti. Deviņpadsmit cilvēku komanda treniņiem izmanto basketbola un atlētiskas zāles.  Eiropas U-16 čempionāts sāksies jau nākamnedēļ un notiks Olimpiskajā centrā „Ventspils” no 19. līdz 25. jūlijam, pulcējot Eiropas basketbola talantus.

Līdz 22. jūlijam Ventspilī atkārtoti atgriezušies Latvijas labākie šķēpmetēji - Ainārs Kovals, Vadims Vasiļevskis, Zigismunds Sirmais un Sinta Ozoliņa – Kovale ar treneri Valentīnu Eiduku, lai gatavotos Olimpiskajām spēlēm.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: