Nolemts nodot atsavināšanai pašvaldībai piederošu nekustamo īpašumu un neapbūvētus zemes gabalus.

Ventspils pilsētas dome nolēma nodot atsavināšanai pašvaldībai piederošu nekustamo īpašumu Ganību ielā 105, kurš sastāv no zemes gabala un četrām būvēm. Lēmums pieņemts, ņemot vērā apstākli, ka nekustamais īpašums nav nepieciešams pašvaldībai funkciju nodrošināšanai.

 

Turklāt nekustamā īpašuma atsavināšana radīs priekšnoteikumus turpmākai rūpnieciskās ražošanas attīstībai šajā īpašumā, kā arī tiks veicināta uzņēmējdarbības attīstība Ventspils pilsētā kopumā, kas atbilst pašvaldības attīstības plānošanas dokumentos izvirzītajām prioritātēm un kas nākotnē nodrošinās gan papildu finanšu apgrozījumu pilsētai, gan jaunas darbavietas ventspilniekiem.

 

Tāpat nolemts nodot atsavināšanai Ventspils pilsētas pašvaldības īpašumus neapbūvētus zemes gabalus Ģertrūdes ielā 5, Karlīnes ielā 34, Talsu ielā 12, Radio ielā 2, Stārķu ielā 8 un Vanagu ielā 5, Ventspilī.

 

Lēmums pieņemts nolūkā pilnveidot pilsētas apbūves struktūru un, ņemot vērā apstākli, ka nekustamie īpašumi nav nepieciešami pašvaldībai funkciju nodrošināšanai.

 

Ar nekustamā īpašuma un zemes gabalu izsoles noteikumiem varēs iepazīties Ventspils pilsētas pašvaldības mājaslapā www.ventspils.lv un Ventspils pilsētas domes Finanšu nodaļā Ventspilī Jūras ielā 36, Finanšu nodaļā 51.kabinetā; katru darba dienu no plkst. 8.00 līdz 12.00 un no plkst.13.00 līdz 16.00(kontakttālr. 63601187; 63601161).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: