Limbažos notika starptautiskas sacensības smaiļošanā un kanoe airēšanā „Sprinta diena”, kurā piedalījās arī ventspilnieki.

Neskatoties uz nelabvēlīgajiem laika apstākļiem, sacensībās piedalījās visi Latvijas klubi un sporta skolas, kā arī airētāji no Igaunijas. Sacensību dalībnieki sacentās 200m distancē, kas airēšanas sacensībās ir īsākā – sprinta distance.

Par sacensību uzvarētājiem kanoistiem vīriešiem 4x200m stafetē kļuva Dagnis Iļjins, Rūdolfs Sakne, Mārtiņš Burkovskis un Krišs Jansons. Jaunākās grupas kanoistiem stafetē trešo vietu izcīnīja Ģirts Jansons, Raivo Jēkabsons, Raimonds Krasņickis un Toms Izmailovs.

Trešā vieta stafetē arī jaunākās grupas meitenēm smaiļotājām – Dacei Jēkabsonei, Kristīnei Bulačņikovai, Kristiānai Gūtmanei un Lindai Krilovskai.

Vieniniekos otro vietu zēniem smaiļotājiem izcīnīja Deivids Jaunsproģis, trešajā vietā jauniešiem kanoistiem Ģirts Jansons un kanoistiem zēniem Maksims Kuzņecovs.

Trešās vietas smailīšu divniekā izcīnīja Simona Kozlovska, Santa Blumberga juniorēm un Dace Jēkabsone, Kristīne Bulačņikova meitenēm.

Kanoe divniekā otrā vieta zēniem Reinim Grundulim un Andim Kranciņam, trešā vieta jauniešiem Raivo Jēkabsonam un Ģirtam Jansonam.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: