2. jūnijā ikviens zaļi domājošais Ventspils patriots tiek aicināts nomest apavus un aizspriedumus, lai iesaistīties Brīvo pēdu kustībā un dotos gājienā pa pilsētas ielām ar basām kājām.

Akcijas mērķis ir vēlreiz apliecināt sev un citiem, ka Ventspils ir tīrākā un sakoptākā Latvijas pilsēta, kā arī to, ka ventspilnieki nav malā sēdētāji un čīkstētāji, bet gan brīvi un atraktīvi savas pilsētas patrioti.


„Brīvo pēdu” gājiens sāksies tūlīt pēc Zilā karoga pacelšanas ceremonijas ap plkst. 12. 40 Ventspils pludmalē. Gājiena maršruts – Medņu iela, Vasarnīcu iela, Jūras iela, Lielā Dzirnavu iela, Dzirnavu laukums.

 
Šobrīd gatavību iesaistīties Brīvo pēdu kustībā izteikuši Ventspils Maratona Klubs, Ventspils 4. vidusskolas EKO skola, Ventspils augstskola, Ventspils Faluņ Dafa praktizētāju apvienība un Ērmriteņu braucēju apvienība no Liepājas.


Pievienoties aicināts ikviens kājām gājējs un velosipēdists, kuram tuva gājiena ideja, kā arī tie, kuri ne pārāk vasarīgo laika apstākļu dēļ nebūs gatavi atbrīvot savas pēdas.

„Brīvo pēdu” gājienu organizē  Ventspils Maratona Klubs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: