Šodien ar maču savā laukumā pret Daugavpils Daugavu Latvijas futbola čempionāta pirmo apli noslēgs FK Ventspils futbolisti. Mača sākums pulksten 18.

Ventspilnieki un daugavpilieši šobrīd ar 15 punktiem turnīra tabulā dala 2.-4. vietu (tik pat punktu ir arī Spartakam), kas jau vien ir pietiekošs arguments, lai šo spēli nosauktu par īpašu. Protams, jāatceras, ka pēdējās sezonas Daugavpils klubs vienmēr bijis viens no pretendentiem uz zeltu un tāds ir arī šogad. Gluži tāpat, kā FK Ventspils. Papildus intrigu sola fakts, ka šis Latvijas futbolā būs pirmais mačs moldāvu trenerim Ivanam Tabanovam.

Ventspilnieku galvenais treneris Sergejs Podpalijs ļoti cer uz līdzjutēju atbalstu šajā mačā. «Turnīra tabula ir ļoti blīva, visiem ļoti grūti gūt punktus, tāpēc katra spēle ir svarīga. Katra kļūme var būtiski ietekmēt komandas stāvokli turnīra tabulā. Tāpēc jābūt maksimāli uzmanīgiem spēlē ar "Daugavu", jāparāda raksturs un noskaņojums. Mēs domājam tikai par uzvaru, un ceru, ka līdzjutēji atnāks uz stadionu un atbalstīs "Ventspili" spēlē ar vienu no mūsu galvenajiem konkurentiem cīņā par zelta medaļām,» treneris citēts Virslīgas oficiālajā mājas lapā.

Komandām šī būs 58. savstarpējā spēle Latvijas čempionātā, bet līdz šim ventspilnieku rēķinā ir 33 uzvaras, astoņi zaudējumi un 16 neizšķirti. Vārtu attiecība - 95:43.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: