Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Iemet no centra un tiek pie auto

13 gadus vecais ventspilnieks Kristaps Purpļevičs kļuvis par Latvijas Basketbola līgas un alus darītavas Baltika konkursa uzvarētāju un, pateicoties precīzam metienam no laukuma centra, ticis pie jauna auto Škoda Octavia.

Nodrupusi baznīcas jaunā rota

Puzes luterāņu baznīca tikai pirms pāris gadiem piedzīvoja vērienīgu remontu, taču jau tagad tās torņa fasādes apmetums atlupis visā tā garumā.

2.lpp. Viedoklis: „Solis pa kreisi ”, laikraksta Ventas Balss žurnāliste Dace Vašuka.

«Kamēr Latvijā laiski baudījām brīvdienas, pieklusinot arī politiskās kaislības, uz Eiropas politikas šaha laukuma nomainījušies gan bandinieki, gan tāds nozīmīgs spēlētājs kā dāma.» 

3.lpp.

Remontē Ventspils–Rīgas šoseju

Iestājoties labvēlīgiem laika apstākļiem, atkal sākusies aktīva ceļu būvdarbu sezona. Pērn iesāktie darbi turpināsies arī uz šosejas A10.

Džamars Jangs reibumā stūrē auto

Basketbola kluba Ventspils leģionārs Džamars Jangs pieķerts alkohola reibumā braucam pie automašīnas stūres.

Pašiem savs kannu festivāls

Lielas un mazas kannas, lejkannas un eļļas kannas, vara trumuļi un plastmasas trauki – Piejūras brīvdabas muzejā sācies mazais kannu festivāls, kurā jau piešķirtas vairākas nominācijas, īpašā godā ceļot piena kannu. 

4.lpp. Novadā. Sarīko balli uzņēmējiem

Šī ir jau trešā reize, kad novada pašvaldība saka paldies sava budžeta ienākumu daļas pildītājiem – lielākajiem iedzīvotāju ienākumu nodokļu maksātājiem. Šoreiz uzņēmēji tika aicināti lustēties ballē pie klātiem galdiem.

5.lpp. Brīvostas ziņas. 

6.lpp. Sports. Spēka pietika tikai vienam puslaikam

BK Ventspils basketbolisti ar diezgan pārliecinošu zaudējumu sākuši Latvijas Basketbola līgas finālsēriju. Mūsējie tikai mača pirmajā puslaikā spēja turēt līdzi komandas VEF Rīga spēlētājiem, bet noslēgumā piedzīvoja zaudējumu ar 66:83.

Pirmais aplis noslēgts ar zaudējumu

Kā vienā elpas vilcienā paskrējušas Latvijas Virslīgas futbola čempionāta pirmā apļa spēles; pēdējā no tām FK Ventspils savā laukumā ar 1:2 (0:0) atzina Daugavpils Daugavas pārākumu, kas uz šo brīdi kļuvusi arī par līgas līderi. 

7.lpp. Intervija. Artūrs Krahmaļovs iekustina jautrību Ventspilī

Par Ventspils skolas jautro un asprātīgo komandu С побережь-ё sāka runāt, daudzējādā ziņā pateicoties tās pašreizējam kapteinim, direktoram un administratoram vienā personā – pievilcīgajam un harizmātiskajam Artūram Krahmaļovam no Ventspils 3. vidusskolas. Artūrs ir ne tika jautro un asprātīgo komandā, bet arī raksta dziesmas un piedalās daudzos pasākumos. Neraugoties uz mākslinieciskajām spējām, Artūrs nesteidz savu nākotni saistīt ar šova biznesu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: