Latvijas Krājbankas klienti šodien tikai šīs bankas bankomātos var izņemt 50 latus, ko aktīvi izmanto arī ventspilnieki.

No rīta tik saņemtas ziņas, ka no pulksten 9, kā bija solīts pirms tam, naudu bankomātos nevarēja saņemt, un tā tas bija arī Ventspilī, radot pamatīgu satraukumu cilvēkos. Kā no novēroja Ventas Balss, pie Krājbankas bankomātiem veidojās pamatīgas rindas, turklāt netrūka cilvēku, kas naudu gaidīja jau ilgāku laiku. Jāpiebilst, bankas pārstāvji pieļauj, ka visai drīz bankomāti varētu tikt iztukšoti.

Pamatīgs klientu pieplūdums šodien vērojams citās bankās.

Ap pusdienas laiku pie bankas filiāles rindā gaidīja vairāk nekā 50 cilvēku un rinda īpaši nemazinājās arī turpmāk. Kāds pensionārs aģentūrai LETA pastāstīja, ka rindā gaida apmēram pusotru stundu. Viņš uz brīdi bija iegājis bankas filiāles priekštelpā, lai sasildītos, kamēr kāds viņa paziņa bija aizņēmis vietu rindā. Viņam "Krājbankā" esot arī nelieli uzkrājumi.

"Katrs cilvēks uztraucas. Fakts, ka negaidīju neko tādu. Likās, ka šai bankai var uzticēties. Vēl aizvakar teica, ka viss būs normāli," sacīja vīrietis. Pensionārs atklāja, ka jau izvēlējies citu banku, kur atvērt kontu, taču īpaši lielas uzticības bankām viņam vairs neesot. "Kā var uzticēties? Šodien ir viens, rīt pavisam kas cits. "Krājbankā" arī viss līdz šim it kā bija normāli," piebilda pensionārs.

Apskati foto!


Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: