Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

31 metra ieskrējienā apgāž egli

Aizvadītās vētras laikā visstiprākais vējš tradicionāli bijis Ventspilī. Pūšot ar ātrumu 31 metrs sekundē, vējš nogāzis svētku egli un veicis citus nelielus postījumus. Tikmēr novadā cilvēki palikuši bez elektrības.

Sāk atmaksāt Krājbankas noguldījumus

No šodienas bankā «Citadele» bankrotējušās Krājbankas klienti var atgūt savu naudu. «Citadele» strādās līdz pat astoņiem vakarā, tomēr cilvēkus aicina nesteigties, solot, ka garantēto naudu paspēs atgūt visi.

2.lpp. Viedoklis: «Nozagt vai nomirt», laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Jeļena Naruševiča

«Medicīna un veselības aizsardzība kļūst arvien nepieejamāka lielākajai daļai iedzīvotāju.»

3.lpp.

Arvien grūtāk samaksāt par veselību

Vairākas slimnīcas ceļ trauksmi, ka pacienti nespēj nomaksāt lielos līdzmaksājumus par ārstēšanu, tādēļ pieaug parādi. Ventspils slimnīcā situācija ir salīdzinoši labāka.

Vecīšiem Ventus vedīs uz mājām

Šodien un rīt ventspilnieki, kam ir pārvietošanās grūtības, var pieteikties, lai saņemtu ventus savā dzīvesvietā, savukārt pārējiem pilsētas iedzīvotājiem un Ventspils viesiem līdz 1. decembrim tos dāvinās Tūrisma informācijas centrā.

4.lpp. Reportāža: Ātrās palīdzības darba ikdiena

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports

Loka šāvējiem palīdz mājas sienas

Mūsu sportisti izcīnījuši deviņas godalgas starptautiskajās loka šaušanas sacensībās «Odizones».

Silovam ceturtā vieta ātrslidošanā

Pasaules kausa izcīņas ātrslidošanā otrajā posmā veiksmīgi startējis mūsu Haralds Silovs – viņš B divīzijā spēja izcīnīt augsto ceturto vietu 5000 metru distancē, no labāko trijnieka atpaliekot vien par nieka 0,6 sekundēm.

7.lpp. Intervija: Saimnieki laukumā ir futbolisti, nevis tieneši

FK Ventspils galvenajam trenerim SERGEJAM PODPALIJAM izdevies īstenot seno romiešu karavadoņu cienīgu plānu – atnākt, ieraudzīt un uzvarēt. Tiesa, futbola speciālists uzmanību piesaistīja ne tikai kā veiksmīgs treneris, bet arī kā sparīgs savas taisnības aizstāvis, par ko dažkārt arī sekoja iespaidīgas soda sankcijas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: