19. novembrī notika otrais rudens sezonas noslēguma skrējiens Ventspilī.

Apskati foto!

Galvenās sacensības notika 10 km, 5 km un nūjošanas distancēs, kurās kopumā piedalījās turpat 250 sportisti. Vislielākā intriga tika plānota 10 km distancē, jo dalību sacensībām pieteica Latvijas labākais skrējējs, Valērijs Žolnerovičs, kurš jau ir izcīnījis ceļazīmi uz Londonas olimpiskajām spēlēm.

Konkurenci Valērijam centās sastādīt vairāki spēcīgi skrējēji no Rīgas un Kurzemes, taču ar ļoti labu rezultātu 10 km distancē uzvaru izcīnīja Valērijs, distanci veicot 31 minūtē un 28 sekundēs. Otro vietu ar 33 minūtēm un 37 sekundēm izcīnīja Kaspars Briška no skriešanas kluba METROONS/NIKE, savukārt trešajā vietā ar rezultātu 34 minūtes un 42 sekundes ierindojās Kaspars Tūbelis. Sieviešu konkurencē uzvarēja Poliņa Jerizarova no Liepājas ar rezultātu 35 minūtes un 04 sekundes, otrā vietā atstājot Metronieci Anetu Midrijāni, kura distanci veica 39 minūtēs un 31 sekundē. Trešā ar rezultātu 42 minūtes un 42 sekundes finišēja ventspilniece Santa Feldmane no Ventspils Maratona kluba.

5 km distancē vīriešu konkurencē uzvarēja Artūrs Āboltinš , distanci veicot 19 minūtēs un 24 sekundēs, savukārt sieviešu konkurencē ar 23 minūtēm un 15 sekundēm uzvarēja Evija Melberga.

Pēc 5 km un 10 km skrējiena notika stafešu skrējiens (2km + 3km + 5km), kurā sievietēm sīvā cīņā uzvarēja ciemiņi no Lietuvas, otrā vietā atstājot Ventspils Maratona kluba komandu (Muzikante, Joce un Feldmane), savukārt vīriem nepārspēta palika Mehanizātoru komanda no Saldus un Kuldīgas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: