Kurzemes autori aicināti piedalīties prozas konkursā un tam sekojošajos Kurzemes prozas lasījumos, kas notiks šī gada nogalē. Konkursu „Kurzemes prozas lasījumi 2011” organizē Ventspils Galvenā bibliotēka sadarbībā ar Latvijas Literatūras centru.

Katru gadu, kopš 1995.gada, decembra sākumā Rīgā norisinās festivāls “Prozas lasījumi”. Gadu gaitā „Prozas lasījumi” no neliela pasākuma Andreja Upīša dzimšanas dienas atcerei izauguši vairāku dienu prozas festivālā, kura programmā ar savu jaunāko darbu vai to fragmentu lasījumiem uzstājas dažādu paaudžu Latvijas rakstnieki un viesautori no Eiropas valstīm. No 2004. gada “Prozas lasījumus” organizē Latvijas Literatūras centrs.

Pērn festivāla ietvaros pirmo reizi notika arī „Kurzemes prozas lasījumi”. Pagājušā gadā prozas konkursā un lasījumos Ventspilī piedalījās 12 autori ar 14 prozas darbiem, bet konkursa uzvarētājs Mārtiņš Ādamsons lasīja savu darbu festivālā „Prozas lasījumi 2010” Rīgā.

Pieteikumi līdz 2011. gada 27. novembrim jānosūta Ventspils Galvenajai bibliotēkai Akmeņu ielā 2, Ventspilī LV-3601, e-pasts biblioteka@ventspils.gov.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: