Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Teātrim svētki – pirmizrāde

Šovakar Kultūras centrā būs Ventspils teātra pirmizrāde. Režisora Agra Krūmiņa vadībā iestudēta Mārtiņa Zīverta komēdija «Zaļā krūze».

Cenšas glābt «Bau-How»

Uzņēmuma darbiniekiem jau pāris nedēļu jāsēž mājās neziņā, vai nākotnē darbs vēl būs. Dīkstāve ražotnē saistīta ar norvēģu mātesuzņēmuma maksātnespēju. Vietējā uzņēmuma vadība gan pieliek visas pūles, lai saglabātu Latvijas uzņēmumu un vairāk nekā 100 ventspilnieku nezaudētu darbu.

2.lpp. Viedoklis: «Sistēma ēdina», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Vadītājs jebkurā gadījumā ir atbildīgs par visu, arī par nelabo cīsiņu bērna vēderā, kurš viņa vadītajā uzņēmumā ticis celts galdā.»

3.lpp.

Strādnieki guvuši ķīmiskos apdegumus

Joprojām nav noskaidroti akrilskābes nitrila noplūdes iemesli ostā 31. oktobrī, kuru rezultātā trīs «Ventamonjaka servisa» darbinieki guva augšējo elpceļu ķīmiskos apdegumus.

Nepilsoņi arī gribētu parakstīties

Visu novembri turpinās parakstu vākšana par Satversmes grozīšanu, kas paredz krievu valodu kā otru valsts valodu. Uzzinājuši, ka parakstīties var tikai pilsoņi, daži krieviski runājoši pauž sašutumu.

4.lpp.

Agrāk maize bija mīkstāka

Iepirkumu konkurss par pārtikas produktu piegādi novada skolām un bērnudārziem ieviesis dažas izmaiņas un atsevišķās izglītības iestādēs izsaucis zināmu neapmierinātību.

Žūrija izvērtējusi ēdināšanas iestādes

Uz tikšanos ar konkursa «Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2011» žūriju un pašvaldības pārstāvjiem bija ieradušies ap 20 Ventspils ēdināšanas uzņēmumu vadītāju un īpašnieku. Saruna izvērtās spraiga un, domājams, lietderīga visiem.

5.lpp.

Martas kaķi meklē mājas

Kādā Pārventas daudzdzīvokļu nama dzīvoklī šobrīd mitinās pieci kaķi. Viņu saimniece Marta pagājušajā nedēļā slimnīcā mirusi. Tagad kaķiem nepieciešamas citas mājas.

Slēpj avārijas apstākļus

Autovadītājs, kas pagājušās nedēļas nogalē iebrauca elektrības stabā Piltenē, ir noskaidrots. Tomēr avārijas iemeslus policisti, visticamāk, neatklās, jo vainīgā persona mēģināja izvairīties no atbildības, slēpjot negadījuma apstākļus. Par policistu uzpirkšanu aizdomas nepastāv.

6.lpp. Sports

Ukraiņu barjera šoreiz par augstu

Nespēdami izpildīt trenera pirms spēles dotos norādījumus, BK Ventspils spēlētāji sākuši FIBA Izaicinājuma kausa turnīru ar zaudējumu pret Ukrainas vienību «Khimik» – 67:81 (22:19, 12:23, 13:23, 20:16).

Motosezona vēl turpinās

Šīs nedēļas nogalē Jūrkalnē rūks motocikli un kvadricikli, jo tur notiks sacensības motokrosā «Dzintarkrasta kauss».

7.lpp. Intervija: Ugunsdzēsējs, ūdenslīdējs un muzikants

Pozitīvs, vienkāršs un draudzīgs – tāds ir Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Ventspils daļas nodaļas komandieris, virsseržants Edijs Rozentāls, kurš 18. novembrī prezidenta pilī saņems Viestura ordeņa sudraba goda zīmi. Priekšniecība viņu raksturo kā vienu no brašākajiem ugunsdzēsējiem un labākajiem ūdenslīdējiem Kurzemē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: