Laikraksta «Ventas Balss» sestdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Gaidot lidmašīnas uzlabos lidostu

Cerot uz regulāro lidojumu atgriešanos, Ventspils lidostas attīstībā plānots ieguldīt 2,7 miljonus latu, kas paredzēti infrastruktūras uzlabošanai. Tiesa, konkrētus termiņus iekšzemes reisu atjaunošanai neviens vēl nemin.

Konflikta cēlonis – bezsaimnieka kaķi

Aleksandra ielā 17 nesen uzliktos pagraba lūku metālu režģus kaķu barotāja mēģina atkal noraut. Iedzīvotāji ir sašutuši par to.

2.lpp. Viedoklis: «Tauta, kas slepkavo», laikraksta «Ventas Balss» galvenās redaktores vietnieks Imants Vīksne

«Tā ir melīga demagoģija stāstīt: ja Latvijas karavīri nebrauks slepkavot Lībijā, tad neviens nenāks palīgā Latvijas iedzīvotājiem, kad slepkavos viņus.»

3.lpp.

Užavas alus – vēl aizvien dzīvs

Lai arī pilsētā izplatījušās baumas par to, ka Užavas alum ir beigu sākums, bet pudelēs, uz kurām vēl aizvien ir vietējā ražojuma etiķetes, patiesībā tiek pildīts alus no Igaunijas, uzņēmuma īpašnieks apgalvo, ka mūspusē vēl aizvien top dzīvais miestiņš un tiek domāts par attīstību, ne likvidāciju.

Sāk mācīt glītrakstīšanu. No nulles

Šajā mācību gadā 5. vidusskolā bērni mācās glītrakstīšanu. Viņiem patīk, jo tā ir kaut kas jauns.

4.lpp. Baznīca

Draudzes un mācītāja dzimšanas diena

Šodien un rīt Ventspils baptistu draudzē ir svētki. Brāļi un māsas pateiksies Dievam par to, ka draudze pastāv jau 150 gadus, un atcerēsies Ventspilī kalpojošo mācītāju Žani Ludviku, kam paliek 100. Viņš Ventspilī kalpoja 40 gadus (1944– 1984).

5.-6. lpp. TV programma

7. lpp. Sporto un atpūties

8.lpp. Sports

Romaņonoks: Tagad jāiet pēc zelta!

Vjačeslavs Romaņonoks, kurš kļuva par pasaules U18 vicečempionu sambo, pirms turnīra nemaz necerēja, ka varētu tik tālu tikt, jo pēc izlozes nokļuva nāves grupā un domāja, ka jau pēc pirmajām cīņām varēs doties mājās.

9.lpp. Intervija: «Apple» smartfons norādīs ceļu Ventspilī

Savos 28 gados ALEKSANDRS ČIKIŅEVS paguvis izpausties sportā, menedžmentā un kulinārijā, tomēr vislielākos panākumus viņš guvis informācijas tehnoloģiju jomā, izstrādājot Ventspils elektronisko gidu, kas pieejams visiem Apple produkcijas lietotājiem. Aleksandra izstrādātā programma ir starp trīsdesmit populārākajiem bezmaksas pielikumiem virtuālā veikala Apple Store tūrisma sadaļā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: