Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdiernas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Katoļu ielā lapu kašķis

Katoļu ielas iedzīvotāji apvienojušies protestā pret ielas zaļajā zonā augošajām liepām, kuru mūžs mērāms gadu desmitos. Viņu parakstītajā iesniegumā izteikta neapmierinātība ar pašvaldības nevēlēšanos piekāpties viņu prasībai galotņot kokus, kas šajā situācijā nozīmētu – tos iznīcināt.

Sākusies klepus sezona

Ventspilī reģistrēts šogad pirmais gripas slimnieks Latvijā. Tomēr ārsti noliedz, ka būtu bažas par epidēmijas sākumu. Pagaidām pieaudzis vien bērnu skaits, kas slimo ar augšējo elpceļu infekcijām.

2.lpp.Viedoklis: «Gripas peļņa», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Ko vērta ir ziņa, ka Ventspilī vai kādā citā pilsētā ir konstatēts pirmais gripas pacients? Vai tās ir rūpes par cilvēkiem, par valsti? Diez vai!»

3.lpp.

Šrots, ne flote

Līdztekus nozvejas kvotu apcirpšanai zvejnieku darba dzīvi sarežģī arī dramatiski novecojusī flote. Baltikai, kas ik dienas redzama Ventspils piestātnēs, sen jau laiks pārtapt, piemēram, naglās.

 

5.lpp

«Skorpiona» nepieradinātas dejas

Deju studijas Scorpions vadītāja Inga Spodiņuka savus 40 sagaida ar jubilejas koncertu un apziņu, ka lielākais ieguvums ir trīs meitas – Sondra, Santa un Nikolla.

Jauno vokālo mākslinieku panākumi

Kurzemes reģiona mūzikas skolu kora klašu solistu un duetu konkursā Jūras zvaigzne labi panākumi arī ventspilniekiem.

 

6.lpp. Sports

Volejbolisti turpina bez zaudējumiem

Uzvarot visās Talsu kausa izcīņas turnīra spēlēs, volejbola klubs Ventspils izcīnījis pirmo vietu savā apakšgrupā, tādējādi nodrošinot atpūtu pirmajā izslēgšanas turnīra kārtā.

Mūsējiem divas godalgas pankrationā

Ventspils kikboksa leģiona sportisti veiksmīgi startējuši apvienotajās Rīgas un Latvijas kausa izcīņas sacensībās pankrationā – viņi ieguvuši vienu zelta un vienu sudraba medaļu.

 

7.lpp. Brīvbrīdis

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: