Piektdien plkst.18.00, Pārventas bibliotēka aicina klausītājus uz „Lustīgo koncertu", bet sestdien, 22.oktobrī plkst.16.00 – uz kora „Slavjaņe” un solista Vjačeslava Zagoruļko jauno koncertprogrammu „Ir pagājusi vasara…”.

Piektdien, 21.oktobrī, plkst. 18.00 koncertā uzstāsies Snēpeles pensionāru ansamblis „Atvasara" (vad.Olga Rašēviča) un Ventspils blumīzeristi (vad. Ēriks Veselis).

Snēpeles pagasta senioru ansamblis "Atvasara" ir dzīvespriecīgs, atraktīvs kolektīvs, kurš piedalās dažādos pasākumos gan savā pagastā, gan Kuldīgas novadā. Ansambļa repertuārā ir dažāda rakstura dziesmas, sākot no garīgām dziesmām līdz jautrām latviešu tautas melodijām.

Pirms pāris gadiem Ērikam Veselim radās ideja par blumīzeru, jeb mutes harmoniku ansambļa dibināšanu. Ansamblis ātri ieguvis klausītāju popularitāti un mīlestību - šogad vien lustīgie vīri klausītāju priekšā uzstājušies teju 30 reižu. Lielākie pasākumi - vasaras saulgrieži Liepājā kopā ar dziedošajām aktrisēm no„Atštaukām”, Tautas muzikantu festivāls „Saldie vārti” Saldū, Talsu pilsētas svētki, vācu biedrības rīkotais Oktoberfest Ventspilī un Ventspils novada pagasta svētki .

Sestdien plkst.16.00 Pārventas bibliotēkā sieviešu koris „Slavjaņe” (vad.Ilga Buntika) un solists Vjačeslavs Zagoruļko aicina uz koncertu „Ir pagājusi vasara…”

Rudenim ir savs skaistums, sava krāsu un noskaņu bagātība Ar jaunu koncertprogrammu pie klausītājiem dodas sieviešu koris „Slavjaņe” un Vjačeslavs Zagoruļko. Koncertā izskanēs Pētera Čaikovska, Fēliksa Mendelsona Bartoldi, Raimonda Paula un citu autoru dziesmas. Nedaudz nostalģiskās melodijas veltītas gājputniem, rudens lapu dzeltenumam un skumjām par aizgājušo vasaru.

 

Koncerti ir bezmaksas. Aicināti visi interesenti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: