Lai veicinātu aktīvu un dabai draudzīgu dzīves veidu, ceturtdien plkst. 17.00 biedrība „Ventspils Jauniešu dome” Dzirnavu laukumā rīko pasākumu „Mērķē zaļi!”.

Visas nedēļas garumā Ventspils vispārizglītojošās skolās un augstskolā jau notiek ar vidi saistīti pasākumi. Ceturtdien Dirnavu laukumā būs Zaļās nedēļas noslēgums ar grupu „4 Vēji” un „Triānas Parks" piedalīšanos. 

Projekts „Mērķē zaļi!” norisinās no 17. līdz 21. oktobrim, un tā galvenais mērķis ir likt sabiedrībai vairāk domāt par apkārtējo vidi un dabu, veicināt jauniešu iesaisti veselīga un dabai draudzīga dzīves veida atbalstīšanā un popularizēšanā. Projektā piedalās jaunieši vecumā no 12 līdz 24 gadiem no Ventspils vispārizglītojošām skolām un Ventspils Augstskolas.

Zaļās nedēļas laikā skolēni un studenti tiek aicināti piedalīties radošo darbu konkursā „Mērķē zaļi!”. Lai piedalītos, jāizveido zīmējums, jāuzņem fotogrāfija vai jāuzraksta stāsts par šo tēmu, kas jāiesniedz Ventspils Jaunrades namā vai jāsūta uz e-pastu jauniesu_dome@inbox.lv (ar norādi – konkursam „Mērķē Zaļi”). Labākie darbi tiks apbalvoti pasākuma laikā.

Projekta galvenās aktivitātes notiks 20. oktobra pēcpusdienā Ventspils Dzirnavu laukumā. Tur jau no plkst. 17.00 jaunieši varēs piedalīties viktorīnās un apmeklēt dažādas radošās darbnīcas, kurās dalībnieki tiks informēti un apmācīti par dabai draudzīga dzīves veida priekšrocībām. Paralēli šīm aktivitātēm klātesošos priecēs grupas „4 vēji” un „Triānas Parks”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: