Populārais britu mūziķis Pols Jangs šodien sarīkotajā preses brīfingā atzina, ka ir paguvis nedaudz apskatīt Ventspili. Viņam ļoti iepatikusies skaistā un cilvēku nepārblīvētā Ventspils pludmale.

Intervija ar Polu Jangu (angļu val.) - VIDEO

Jautāts par to, kāpēc piekritis koncertēt Ventspilī, Pols Jangs sacīja, ka viņu ieinteresējis piedāvājums koncertēt kopā ar simfonisko orķestri. Šāda pieredze viņam līdz šim nebija bijusi, tāpēc uzskatījis to par izaicinājumu. Pols Jangs sacīja, ka viņam svarīgi esot, lai nebūtu garlaicīgi, tāpēc viņš labprāt pamēģina ko jaunu.

Pēc vakar notikušajiem mēģinājumiem mūziķis atzinīgi novērtēja to, kā viņa izpildītā mūzika aranžēta orķestrim, un Liepājas simfoniskā orķestra augstvērtīgo sniegumu. Labus vārdus populārais mūziķis veltīja arī teātra namam „Jūras vārti”, kurā notika mēģinājumi.

Pols Jangs, kurš slavu ieguva 1980.-tajos gados, šobrīd turpina koncertēt dažādās valstīs. Drīzumā viņš uzstāsies Austrijā, Vācijā, Francijām kā arī Lielbritānijā. Koncertos viņš izpilda dažāda stila mūziku – gan savus hitus, gan, piemēram, kantrī mūzikas programmu, ar kuru drīzumā plāno uzstāties kādā kantrī festivālā. Mākslinieks arī strādā pie jauna albuma, taču darbs noritot lēni un to kavējot apstāklis, ka viņam šobrīd neesot savas pastāvīgas pavadošās grupas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: