Kā jau katru gadu, arī šogad Ventspils pilsētas pašvaldība organizē konkursu „Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2011”.

Pašvaldība konkursu organizē, lai veicinātu ēdināšanas pakalpojumu kvalitāti, kā arī popularizētu labākos ēdināšanas uzņēmumus.

Ēdināšanas uzņēmumus vērtēs trīs grupās:

  • restorāni;

  • kafejnīcas;

  • ātrās ēdināšanas uzņēmumi.

Konkursa dalībnieku vērtēšanu veiks trīs neatkarīgi eksperti. Tāpat Ventspils portālā publicētajā apmeklētāju anketā savu vērtējumu aicināti izteikt ēdināšanas uzņēmumu apmeklētāji.

Lai pieteiktos konkursam, ēdināšanas uzņēmumiem līdz 25.jūlijam jāiesūta Dalībnieka pieteikuma anketa, kas atrodama portālā ventspils.lv, to var saņemt arī pilsētas domes Ekonomikas nodaļā, 47. un 35. kabinetā vai pieprasot uz e-pastu ivars.ozols@ventspils.gov.lv.

  • Pirmās un otrās vietas ieguvējiem dotas sekojošas tiesības:sniegt restorāna, kafejnīcas, ātrās ēdināšanas uzņēmuma pakalpojumus Ventspils pašvaldības iestādēm un kapitālsabiedrībām, kurās pašvaldības daļa pamatkapitālā kopumā pārsniedz 50%, uz laiku no 2012.gada 1.janvāra līdz 2012.gada 31.decembrim;
  • saņemt Atzinības rakstu; 
  • pirmo vietu ieguvējiem - ievietot bez maksas reklāmu Ventspils pilsētas pašvaldības izdotajos 2012.gada reklāmas un tūrisma izdevumos par Ventspili.

Par labākajiem Ventspils ēdināšanas uzņēmumiem 2010.gadā tika atzīti:

Ātrās ēdināšanas uzņēmumu grupā:

1.vieta - SIA „ARRS” kafejnīca "Ērmanītis", Saules ielā 16

Kafejnīcu grupā:

1.vieta SIA „Serviss IK” kafejnīcai „Jūras brīze”,

2.vieta SIA „Nandu” kafejnīcai „Karlīnes nams”.

Restorānu grupā

1.vieta SIA „GMG Catering” restorānam „Tex - Mex”,

2.vieta  SIA „Serviss IK” kafejnīcai „Don Basil”,

2.vieta  SIA „Kusman” pilskrogam „Melnais sivēns”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: