Ceturtdien uz FK "Ventspils" un Belgradas "Crvena Zvezda" UEFA Eiropas līgas turnīra trešās kvalifikācijas kārtas pirmo spēli ieradīsies vairāk nekā 150 bēdīgi slaveno Serbijas futbola fanu.

Kā ziņo diena.lv, ar Latvijas hokeja līdzjutējiem visā pasaulē lepojas, bet par Serbijas futbola faniem visbiežāk kaunas. Crvena Zvezda fanu kluba pārstāvis Milošs Tasics par Serbijas līdzjutējiem izsakās nelabprāt. «Viņi vienmēr meklēs problēmas, ja komandai kas noies greizi.»

Latvijā trešdien ieradās vismaz 150 Serbijas vicečempionu fanu.

Jau informējām, ka FK «Ventspils» savā laukumā tiksies ar slaveno komandu no Serbijas «Crvena Zvezda» ceturtdien plkst. 19. Protams, par spēles favorītiem jāuzskata serbi, lai gan pēdējo reizi lielus panākumus Eiropā viņi guvuši vien pirms 20 gadiem, kad triumfēja Kausa ieguvēju kausā. Pagājušajā sezonā sarkanās zvaigznes uzvarēja Serbijas kausa izcīņā, bet nacionālajā čempionātā ierindojās otrajā vietā aiz principiālākajiem un nīstākajiem sāncenšiem Partizan

Atbildes spēles Belgradā risināsies 4. augustā. Komanda, kas triumfēs divu maču summā, iekļūs nākamajā kārtā, kurā jau notiks cīņa par tiesībām spēlēt Eiropas līgas grupu turnīrā.

Crvena Zvezda fani Serbijas čempionāta mačā

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: