Ceturtdienas, 29. februāra, vakarā Ventspils slimnīcā sagaidīta meitenīte, kas savu dzimšanas dienu “īstajā” datumā svinēs reizi četros gados. Meitenīte nosaukta par Airisu.

Airisai pasaulē nākt palīdzēja ginekologs, dzemdību speciālists Dr. Juris Belevičs un vecmāte Krista Kristiāna Zēberga. Par jauno māmiņu un mazuli parūpējās arī neonatoloģe Dr. Sarma Blumberga un bērnu māsa Paula Lindenblate.

Ģimene dzīvo Ventspils novadā, un meitenīte vecākiem ir pirmais bērniņš. Uz jautājumu par to, kurā datumā tiks atzīmēta Airisas dzimšanas diena, vecāki atbild – laiks rādīs. Bet dzimšanas dienas svinības tikšot rīkotas tās nedēļas nogalē.

Meitenītes māmiņa saka, ka Ventspils slimnīcā ģimene jūtoties ērti un mierīgi. Jaunie vecāki uzteic personāla rūpes par ģimeni, īpašu pateicību veltot vecmātei Kristai.

Ventspils slimnīcas Dzemdību nodaļas kolektīvs sveic jaunos vecākus ar ģimenes pieaugumu un vēl jaunajai ģimenei stipru veselību!

Saskaņā ar Centrālās statistikas pārvaldes datiem, 29. februārī šūpuļsvētkus svin 1010 Latvijas iedzīvotāji. Ventspilī kopš 1968. gada dzimušas un dzīvojušas 13 personas, kam dzimšanas diena ir 29. februārī.

Ventspils slimnīcas Dzemdību nodaļu kā vietu, kur pirmoreiz satikt savu mazulīti, izvēlas ģimenes no visas Latvijas. Slimnīca piedāvā saulainas vienvietīgās palātas ikkatrai māmiņai, lai intīmā gaisotnē sagatavotos mazulīša nākšanai pasaulei un netraucēti baudītu pirmos mirkļus ar jaundzimušo.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -2
    Barons (Freiherr von ...) 01.03.2024, 16:33:46

    Tō ir vien fein būšan.
    Varet uztaisit makten Oikonōmij,ja būt vaidziks svinet retak,le zinat.

  • 0
    Nobody 02.03.2024, 00:52:33

    Nu vajg šitā ietrāpīt mācēt!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: