Dienu pirms visu mīlētāju jeb Valentīna dienas kāda ventspilnieku ģimene kļuvusi par divām mīlētām māsiņām bagātāka – Ventspils slimnīcas Dzemdību nodaļā pasaulē nākušas šīgada pirmās dvīnītes.

Meitenītēm pasaulē nākt palīdzēja ginekologs, dzemdību speciālists Dr. Sergejs Tarasovs un vecmāte Diāna Zaļepska. Par māmiņu un mazulīti parūpējās arī pediatrs Dr. Armands Bricis un bērnu māsa Ilze Tomsone.

Smiltiņu ģimenē jau aug divus gadus vecs dēliņš, kurš nu kļuvis par lielo brāli un gaida māsiņas mājās. Arī brālītim pasaulē palīdzēja nākt vecmāte Diāna Zaļepska, kurai māmiņa veltīja īpašus paldies vārdus par palīdzību un rūpēm, sakot, ka Diāna patiešām ir cilvēks īstajā vietā.

Abi vecāki dzimuši Ventspilī, tāpat arī vecākais dēliņš, tāpēc izvēle par Ventspils Dzemdību nodaļu bijusi pašsaprotama. Māmiņa stāsta, ka slimnīcā jūtas ļoti labi un aprūpēta.

Pērn Ventspils slimnīcā piedzimuši seši dvīņu pāri. Ventspils Dzemdību nodaļā iespējamas gan tradicionālās, gan ūdens dzemdības kvalificētu ārstu un pieredzējušu, gādīgu vecmāšu aprūpē, mājīgā vidē ar mūsdienīgu aprīkojumu.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Nobody 15.02.2024, 00:48:56

    Prieks par šo ģimeni un patīkami skatīt gaišas, laimīgas sejas! Tādās stiprās tēva rokās meitiņa foto.
    Ej, Laimīte, tu pa priekšu,
    Es Tavās pēdiņas...

  • 0
    Barons (Freiherr von ...) 15.02.2024, 05:49:31

    Tō būt makten fein,ka Latvieš tikt vairak.
    Peņemt Apsveicinašan no Man Persōn un man Muiž ļauž,le zinat.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: