12. oktobrī, Ventspils slimnīcas Dzemdību nodaļā sagaidīts šīgada 400. mazulis - 4029 g smags un 52 cm garš puisēns. Ģimenei no Talsiem šis ir otrais bērniņš. Mājās brālīti jau gaida māsiņa, kura arī dzimusi Ventspils slimnīcā.

Māmiņa saka milzīgu paldies fantastiskajai vecmātei Aijai Ziemelei, kas jau otro reizi sniegusi gan emocionālu, gan praktisku atbalstu, sagaidot mazulīti. Māmiņa arī atzina, ka Ventspils dzemdību nodaļā priecē skaistās ziedu palātas, speciālisti un attieksme.

Līdzās māmiņai dzemdībās bija vecmāte Aija Ziemele, ginekoloģe Dr. Liene Dreimane un Ginekoloģijas un Dzemdību nodaļu vadītājs, ginekologs Dr. Sergejs Tarasovs. Par māmiņu un mazulīti parūpējās arī neonatoloģe Dr. Zane Rozentāle un bērnu māsa Paula Lindenblate.

Slimnīcas kolektīvs sirsnīgi sveic ģimeni, dēliņu ģimenē sagaidot, un vēl skaistu kopābūšanu!

Ventspils slimnīcas Dzemdību nodaļa aicina ikvienu māmiņu izvēlēties sev ērtāko vietu, kur pirmoreiz satikt savu mazulīti. Slimnīca piedāvā saulainas vienvietīgās palātas ikkatrai māmiņai, lai intīmā gaisotnē sagatavotos mazulīša nākšanai pasaulei un netraucēti baudītu pirmos mirkļus ar jaundzimušo. Tāpat iespējams izvēlēties arī ģimenes palātu un paaugstināta komforta palātu, ko māmiņām, kas sagaida savu trešo un katru nākamo mazuli, slimnīca piedāvā bez papildu samaksas.

Ventspils slimnīcu kā vietu, kur satikties ar savu mazulīti, izvēlas māmiņas no Ventspils, Kuldīgas, Liepājas, Talsiem, Rīgas, Jūrmalas un citām pilsētām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: