17. oktobrī plkst. 19.00 teātra namā “Jūras vārti” ar krāšņu iestudējumu “Šansons/Bolero” uzstāsies Itālijas valsts dejas teātra “Balletto di Milano” mākslinieki.

Iestudējums, ko būs iespējams novērtēt arī baleta cienītājiem Ventspilī, jau izpelnījies vētrainas un pretrunīgas kritiķu atsauksmes, kā arī visizmeklētākās publikas sajūsmu. Tā pirmā daļa veltīta šansonam, Šarla Aznavūra, Edītes Piafas, Īva Montānā un Žaka Brela dziesmām – labākajai mūzikai neaizmirstamam deju vakaram. Otrajā daļā skanēs “Bolero” – vispopulārākais Morisa Ravēla skaņdarbs brīnišķīgā horeogrāfijas iestudējumā, ko raksturo nevaldāms spēks un straujš, pavedinošs ritms. Iestudējuma emocionālo sniegumu papildina arī spilgti modes dizaineru radīti tērpi.

Dejas teātri “Balletto di Milano” dēvē par itāļu baleta vēstnesi un tā iestudējumi skatāmi visā pasaulē. Kopš 1998. gada teātra vadītājs ir slavenais horeogrāfs Karlo Pesta, bet šo iestudējumu radījusi horeogrāfe Adriana Mortelliti, kura strādājusi dažādos deju uzņēmumos Eiropā un arī Kairas Operas namā Ēģiptes galvaspilsētā.

Pasākumu organizē SIA “Teatron”.

Biļetes iegādājamas tirdzniecības tīklā “Biļešu serviss”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: