Tirdzniecības tīklā “Biļešu paradīze” ir sākusies komponista Raimonda Tigula koncerta “Skaistākās dziesmas un skaņdarbi” biļešu pārdošana. Koncertā, kurš norisināsies  2. decembrī plkst. 18 koncertzālē “Latvija”, kopā ar Raimondu Tigulu uzstāsies Rīgas Doma zēnu koris, Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra stīgu kvintets un instrumentālā grupa diriģenta Mārtiņa Klišāna vadībā.

Programmā iekļauti skaņdarbi gan no kino filmām, kā piemēram “Mātes piens”, “Likteņa līdumnieki”, gan jauni skaņdarbi, gan tautā jau iemīļotas un Dziesmu svētkos izskanējušas komponista dziesmas .

Raimonds Tiguls - komponists un producents. Saņēmis vairākas Mūzikas ierakstu Gada balvas. Viņa skaņdarbus “Lec, saulīte” un “Dod, Dieviņi” ir iemīļojuši gan Dziesmu svētku dziedātāji, gan klausītāji. Kā arī komponists Latvijā ir pazīstams kā koncertu “Tiguļkalns” veidotājs, kas ir skaista ikgadēja tradīcija Raimonda mūzikas cienītājiem.

Koncertu rīko SIA "Kurzemes filharmonija". Biļetes pieejamas “Biļešu paradīze” interneta vietnē www.bilesuparadize.lv un citās tīkla tirdzniecības vietās, tostarp arī koncertzāles “Latvija” un teātra nama “Jūras vārti” kasēs.

Pasākuma laikā iespējama fotografēšana un video filmēšana. Iegūtie materiāli tiks izmantoti pasākuma publicitātes nolūkos, koncertzāles “Latvija” mājas lapas un sociālo tīklu kontos.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: