No šodienas, 7. augusta, Kuldīgas ielas posmā no Pāvila ielas līdz Lielajam prospektam, Ventspilī, ir uzsākti brauktuves seguma remonta darbi, kuru laikā būs slēgta satiksmes kustība, informē Ventspils Komunālā pārvalde.

Kuldīgas ielas posmā no Pāvila ielas līdz Lielajam prospektam līdz š.g. 15. septembrim tiks veikta esošā brauktuves betona bruģakmens seguma demontāža, veicot nesošās seguma konstrukcijas pastiprināšanu ar granīta škembu maisījumu un izbūvējot jaunu pilna krāsojuma betona bruģakmens segumu. Atsevišķās vietās tiks veikta arī bojāto betona apmaļu un kanalizācijas akas vāku nomaiņa. Minēto ielas posmu var apbraukt maršrutā Kuldīgas iela - Pāvila iela – Ganību iela – Lielais prospekts – Kuldīgas iela.

Savukārt pasažieru pārvadātājs ‘’Ventspils reiss’’ informē, ka remontdarbu laikā netiks apkalpota autobusu pietura ‘’Lielais laukums’’ virzienā uz Gāliņciemu, kā arī tiks mainīts autobusu kustības ceļš pilsētas sabiedriskā transporta maršrutiem Nr.3, 4 un Nr.21, kā arī novada un starppilsētu maršrutiem Kuldīgas – Liepājas virzienā. Sabiedriskais transports slēgto ielas posmu apbrauks pa Ganību ielu un Pāvila ielu. Pasažieru uzņemšana un izlaišana notiks pieturā, kas atrodas Ganība ielā iepretim koncertzālei ‘’Latvija’’ (starp Pētera un Pāvila ielu), kā arī tika izveidota viena pagaidu pietura pie Pāvila un Kuldīgas ielas krustojuma.

Ceļu satiksmes dalībnieki tiek aicināti ievērot uzstādītās pagaidu ceļa zīmes un izmantot citus maršrutus galamērķa sasniegšanai.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Johny Bannis 07.08.2023, 15:14:11

    A kāds var pastāstīt kas tas par milzu betonu seguma pievecā Danāra, tas ir kas vēsturisks?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: