Pēc nepilna mēneša ilgušajiem pārbūves darbiem Jūrmalas parka Džungļu takā, apmeklētājiem ir atvērtas 15 jaunas un sertificētas rotaļu iekārtas ar vingrošanas zonu, informē Ventspils Komunālā pārvalde.

Ventspils Jūrmalas parkā atrodas 240m gara Džungļu taka, kas izvietota pie ieejas Parka un Loču ielas krustojumā. Tajā ir uzstādītas dažādas atrakcijas bērniem, kuras ir izaicinošas gan veiklībā, gan izturībā ikvienā vecumā. Savukārt drosmīgie var pārbaudīt sevi trasē, kurā uz augošiem kokiem 1,5m augstumā ir nostiprināti koka konstrukciju tiltiņi un kāpnes, kas ved no koka uz koku.

Lai garantētu iekārtu drošību un atbilstību mūsdienu standartiem, Jūrmalas parkā jūnijā tika veikta rotaļu laukumu iekārtu un āra trenažieru sertificēta pārbaude, saņemot apliecinājumu par iekārtu atbilstību noteikumiem.

Noslēdzot darbus Jūrmalas parka Džungļu takā, ir uzsākta Džungļu taku pārbūve Pārventas Mežaparkā. Tajā tiks uzstādītas astoņas jaunas rotaļu iekārtas ar kompleksu šķēršļu un rāpšanās tīklu elementu grupu, kas būs paredzētas dažādām bērnu vecuma grupām, sākot no 3 gadiem. Šīs jaunās iekārtas bērniem nodrošinās pilnvērtīgu fizisko, sociālo un kognitīvo spēju attīstību.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: