Pašvaldības SIA ''ŪDEKA'' informē, ka sestdien, 10. jūnijā, saistībā ar maģistrālā ūdensvada pārbūvi Ostas ielā, visā pilsētā īslaicīgi iespējama ūdens uzduļķošanās. Uzduļķošanās gadījumā ūdeni nepieciešams notecināt līdz tas atkal ir dzidrs. 

Pašvaldības SIA ''ŪDEKA'' atvainojas par sagādātajām neērtībām un aicina iedzīvotājus būt saprotošiem. Ūdensapgādes pārtraukums remontdarbu laikā netiek plānots. Ūdensvada rekonstrukcija ļaus uzlabot ūdenssaimniecības pakalpojumu kvalitāti un nepārtrauktību, kā arī samazināt avāriju riskus arī nākotnē.

5. jūnijā objektā tika uzsākti būvdarbi, kurus saskaņā ar noslēgto būvdarbu līgumu, veic SIA ''TILTS''. Objektā pārbūvēs liela diametra maģistrālo ūdensvadu un paralēli izbūvēs mazāka diametra ūdensvadu, pie kura tiks pieslēgti esošo abonentu ūdensapgādes tīkli. Kopumā paredzēts izbūvēt ūdensapgādes tīklus 274 m garumā.

Būvdarbi tiks veikti būvprojekta ''Ostas ielas pārbūve posmā no Jāņa ielas līdz Dārzu ielai, Ventspilī'' ietvaros, sadarbojoties ar pārējiem pasūtītājiem objektā – Ventspils brīvostas pārvaldi un Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādi ''Ventspils Komunālā pārvalde''.

Lasi vēl

Komentāri (6)

  • 0
    Lielais Kretīns 09.06.2023, 15:34:26

    Vai par šo notecināšanu tiks piemērotas kādas atlaides vai kompensācijas?

  • -3
    Pašvaldības SIA "ŪDEKA" 12.06.2023, 11:39:09

    Labdien,
    Lai pilsētai ilgtermiņā nodrošinātu kvalitātīvus, drošus un nepārtrauktus ūdenssaimniecības pakalpojumus, pašvaldības SIA “ŪDEKA” plānveidīgi veic ūdenssaimniecības tīklu atjaunošanas darbus. Šā gada 10.jūnijā pastāvēja iespējamība, ka darbu laikā var būt izmaiņas ūdens dzidrumā. Taču, nedaudz notecinot ūdeni, tā kvalitāte un krāsa ātri atgūtu normālu stāvokli. Aicinām iedzīvotājus būt saprotošiem! Īslaicīgās neērtības, kuras jāizjūt tagad, ļaus dzīvot pilsētā ar labāk sakārtotu ūdenssaimniecības infrastruktūru.

  • 0
    Atvars # 09.06.2023, 15:37:47

    Nē, tieši otrādi-uzrēķinās starpību! Un tā pavairāk.

  • -3
    Pašvaldības SIA "ŪDEKA" 12.06.2023, 13:53:37

    Labdien,
    Pašvaldības SIA “ŪDEKA” visus aprēķinus veic saskaņā ar noslēgtajiem līgumiem un normatīvo aktu prasībām. Ūdens patēriņa starpība ir ūdens apjoms, kas radies starp daudzdzīvokļu mājas kopējā ūdens patēriņa skaitītāja rādījumu un iedzīvotāju uzrādīto patēriņa rādījumu kopsummu. Plašāka informācija par ūdens patēriņa starpībām un to sadales principiem atrodama mūsu mājalapā, sadaļā “Biežāk uzdotie jautājumi” : https://udeka.lv/lv/biezak-uzdotie-jautajumi

  • 0
    Larijs Kukarans 09.06.2023, 23:18:36

    Uzduļķots,kas tas par vārdu?Varbūt duļķains?

  • 0
    Zirgam jāsmejas 12.06.2023, 14:12:48

    Tezaurs.lv

    uzduļķot 2. konjugācijas darbības vārds; transitīvsLocīšana
    Panākt, būt par cēloni, ka (kas, piemēram, duļķes, nogulsnes) uzvirzās augšā, arī panākt, būt par cēloni, ka (kas) kļūst duļķains.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: