Uzsākoties Ostas ielas pārbūves darbiem posmā no Jāņa ielas līdz Dārzu iela, būtiski ceļu satiksmes ierobežojumi ir noteikti arī Pils ielā, kur būvniecības laikā ir noteikta vienvirziena kustība.

Lai Ostas ielas pārbūves darbu laikā uzlabotu transportlīdzekļu kustības organizāciju, turpmāk Pils ielas posmā starp Ostas ielu un Lielo ielu ir noteikta vienvirziena kustība, nosakot virzienu no Ostas ielas līdz Lielai ielai. Tāpat galvenās izmaiņas skar pašu pārbūvējamo posmu Ostas ielā no Jāņa ielas līdz Dārzu ielai, kur satiksme ir slēgta pilnībā.

Pēc Ventspils brīvostas pārvaldes pasūtījuma, būvdarbu veicējs SIA “VIA” Ostas ielas pārbūvi paredz veikt līdz gada beigām. Kā ziņo Ventspils brīvostas pārvalde, Ostas ielas pārbūve būs pēdējais posms Ventspils brīvostas pārvaldes īstenotajā pievedceļu atjaunošanas un pārbūves projektā. Līdz 2023. gada beigām Ventspilī norit 19 pievedceļu posmu gandrīz 13 kilometru garumā atjaunošana vai izbūve. Kopējās projekta attiecināmās izmaksas ir 19,65 miljoni eiro. 85% no attiecināmajām izmaksām sedz Eiropas Savienības Kohēzijas fonds.

Ventspils pašvaldība atvainojas par sagādātajām neērtībām saistībā ar notiekošajiem ceļu būvniecības darbiem, kuri turpmākos mēnešus, iespējams, radīs apgrūtinājumu iedzīvotāju ikdienas gaitās. Tomēr, lai radītu modernu un efektīvu ceļu tīklu pilsētā, ir nepieciešama pacietība, tādēļ iedzīvotāji tiek aicināti būt saprotošiem un būvdarbu laikā izvēlēties citus ceļu posmus galamērķa sasniegšanai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: