Sarunu vakars “Pārmaiņas sākas ar mani” iecerēts iedvesmojošai domu un ideju apmaiņai. Tā laikā ar savu pieredzi dalīsies gan ManaBalss komanda, gan kādas iniciatīvas autore no Ventspils, gan iniciatīvā skartā jautājuma eksperte.

Pasākums norisināsies ceturtdien, 11. maijā, plkst. 18 “Windau coffee”, Pils iela 25. Uz sarunām neformālā gaisotnē aicināti ir visi interesenti – gan aktīvie iedzīvotāji un nevalstisko organizāciju pārstāvji, gan tie, kas vēlas uzzināt vairāk par iespējām iesaistīties savas apkaimes, pašvaldības un valsts norisēs.

Sarunu vakaru ar savu pieredzes stāstu iesāks ManaBalss komanda, atklājot, kas viņus urda un motivē uzturēt un attīstīt platformu ManaBalss.lv, kā arī meklēt arvien jaunus digitālus risinājumus, kā cilvēkus iesaistīt pilsoniskajā aktīvismā.

Pasākuma turpinājumā ManaBalss.lv iniciatīvu autore, ventspilniece Jana Berka, sarunā ar Didzi Meļķi atklās, kāpēc nolēma virzīt savu iniciatīvu portālā ManaBalss.lv, kā viņai veicās un kādi bija izaicinājumi šajā procesā. Sarunā piedalīsies arī Krista Pētersone – biedrības "Zaļā brīvība" eksperte. Krista specializējas atjaunīgās enerģijas politikas veidošanā.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -1
    Larijs Kukarans 08.05.2023, 13:02:12

    Kas jūs tur latvijā galīgi stulbi palikuši?Kur ir palikusi latviešu valoda?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: