Ārā kļūst arvien siltāks un saulīte jau izkausējusi sniega segu slēpošanas kalnā „Lemberga hūte”, tādēļ tas tiek slēgts līdz nākamajai ziemas sezonai.

2010./2011. gada sezona slēpošanas kalnam „Lemberga hūte” bijusi ļoti veiksmīga, kopumā kalna maksas pakalpojumus izmantojuši aptuveni 10 000 cilvēku, bet kopējais apmeklētāju skaits slēpošanas kalnā bijis ap 32 000 cilvēku. Šī bijusi arī visgarākā sezona kalna pastāvēšanas vēsturē, šīs sezonas darbību tika uzsākta 2010. gada 30. novembrī, bet pēdējā sezonas darba diena bija 2011. gada 22. marts. Sezonas laikā lietaino laika apstākļu dēļ kalns bija slēgts tikai 6 dienas, tādējādi kopumā nostrādājot 107 dienas.

Aizvadītajā sezonā slēpošanas kalnā „Lemberga hūte” instruktoru vadībā notika arī grupu un individuālās apmācības slēpošanās un snovbordā. Šīs iemaņas apguva gan bērni, gan pieaugušie. Distanču slēpošanas trasē pirmo reizi notika arī pilsētas mēroga distanču slēpošanas sacensības. Bērniem tika izveidots ragaviņu kalniņš, kur visi bērni bez maksas varēja izmantot jaunas krāsainas ragaviņas.

Azartiski tika aizvadītas lielākās ziemas sporta veidu sacensības „Aivara Lemberga naudas balvu izcīņa brīvā stila nobraucienos snovbordā un slēpošanā”, bet vērienīgs un jautrs izvērtās, nu jau par tradīciju kļuvušais, sezonas noslēguma pasākums „Ieelpo pavasari!”. (Noskaties video!)

 

Vasaras sezonā turpināsies kalna paaugstināšanas darbi, un nākamajā ziemā apmeklētājus Lemberga hūtē gaidīs jauni patīkami pārsteigumi - jaudīgāki pacēlāji un pārbūvētas trases, lai varētu nodrošināt ātrāku un ērtāku klientu apkalpošanu.

1. maijā Piedzīvojumu parks uzsāks savu vasaras sezonu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: