Nesen atjaunotajās telpās darbu atsācis Kuldīgas ielas doktorāts. Tajā veikti vienkāršoti telpu atjaunošanas darbi, tādējādi veidojot patīkamāku un ērtāku vidi gan doktorāta medicīnas personālam, gan arī pacientiem.

Kuldīgas ielas doktorātā atjaunots sienu krāsojums, ieklāts jauns linolejs, veikti santehnikas darbi, kā arī ierīkots jauns, energoefektīvs apgaismojums. Šos darbus doktorātā veica celtniecības un remontdarbu uzņēmuma SIA Aicers darbinieki. Remontdarbi noslēdzās oktobra beigās, bet abas ģimenes ārstes – Madara Bula un Gundega Rūtenberga – darbu doktorātā atsāka novembra vidū, kad telpas bija iekārtotas un sagatavotas darbam. Kopš septembra vidus remontdarbu dēļ abas ārstes pacientus pieņēma Ventspils poliklīnikas telpās. Telpu atjaunošana Kuldīgas ielas doktorātā bija nepieciešama, jo iepriekš remontdarbi veikti pirms desmit gadiem – 2012. gadā.

Doktorāta telpu atjaunošanas darbi šoruden veikti, īstenojot Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) atbalstīto projektu Primārās veselības aprūpes infrastruktūras uzlabošana pašvaldības SIA «Ventspils poliklīnika» Kuldīgas ielas doktorātā, kas uzsākts pavasarī. Kad 18. maijā tika parakstīts līgums ar Centrālo finanšu un līgumu aģentūru par šī projekta īstenošanu, projekta kopējās izmaksas bija 17 578,90 eiro, tostarp ERAF līdzfinansējums 85%, valsts budžeta līdzfinansējums 9% un pašvaldības SIA Ventspils poliklīnika līdzfinansējums 6% apmērā. Taču līgums ar SIA Aicers, kas iepirkuma rezultātā parakstīts 17. augustā, būvniecības izmaksu kāpuma dēļ noslēgts par kopējo summu 23 906,91 eiro. Starpība segta no Ventspils poliklīnikas budžeta finanšu līdzekļiem.

Doktorāta telpu iekārtojums ir saglabāts, jo tas daļēji atjaunots jau pagājušajā gadā. 2021. gada novembrī noslēdzās divu gadu garumā īstenotais ERAF līdzfinansētais projekts Primārās veselības aprūpes tehniskā nodrošinājuma uzlabošana pašvaldības SIA «Ventspils poliklīnika» ģimenes ārstu praksēs. Tā laikā doktorātam iegādātas jaunas mēbeles un medicīniskās iekārtas.

Kuldīgas ielas doktorāts, kas atrodas Kuldīgas ielā 110, ir Ventspils poliklīnikas filiāle.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: