1. novembrī Ventspils Jauniešu mājas vadītāja amatā iecelts Roberts Budigins. Roberts ir absolvējis Rīgas Stradiņa universitāti, un līdz šim strādājis dažādos amatos Ventspils valstspilsētas pašvaldībā, nevalstiskajā sektorā un paralēli arī pilda Ventspils valstspilsētas pašvaldības Jaunatnes lietu komisijas priekšsēdētāja amatu.

Jaunais vadītājs uzsākot darbu min: ''Darbam ar jaunatni ir jābūt pašvaldības prioritātei, it īpaši reģionālajās pilsētās kā Ventspilī, tādējādi izskaužot jauniešu aizplūšanu uz lielākiem ekonomiskajiem centriem. Tikai paši jaunieši zina to, kādā vidē tie vēlas dzīvot, mūsu pienākums ir dot tiem telpu un nepieciešamās zināšanas, lai tie būtu spējīgi ietekmēt politiskos procesus un būt daļa no savas pilsētas veidotājiem.''

Ventspils Jauniešu mājā notiek dažādu tēmu izglītojoši, informatīvi, kā arī izklaidējoši pasākumi. Tiek sniegts konsultatīvs un resursu atbalsts jauniešiem iniciatīvu veidošanā un īstenošanā, kā arī darbojas informācijas punkts, kurā ir iespējams uzzināt un konsultēties par jauniešiem aktuālām tēmām – izglītības un karjeras iespējām, brīvā laika pavadīšanas iespējām, noskaidrot, kādas organizācijas vai speciālisti var palīdzēt citās situācijās.

Jauniešu māja ir atvērta katru darba dienu no plkst. 14 līdz 19.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    Gunārs Pētersons 09.11.2022, 00:09:59

    Manupār, šis ir viens no tiem cilvēkiem, kurš ir krietni pārvērtējis savu lomu un nozīmi pilsētas attīstībā. Ļoti žēl, ka šāds bezierunu Aivarmīlis darbosies šeit. Iespējams, ka Vītoliņam vienkārši apriebās viņa stukačošana, tādēļ iedeva kaut ko, lai cilvēkam ir iespēja nomierināt savas politiskās ambīcijas. Jo mazāk šādu nekompetentu un neempātisku cilvēku, jo labāk. Īstenībā pat nav komentāra vērts. Ierakstīju, jo baidos par to, ka šis cilvēks varetu bērniem aģitēt Lemberga demogoģiju. Būs jāpievērš uzmanība!

  • 0
    kohs 09.11.2022, 08:09:04

    Nerēķināšanās ar apkārtējiem un intrigas, es tā īsumā raksturotu to cilvēku.

  • 0
    Gunārs Pētersons 09.11.2022, 09:31:35

    Tas īsumā jā. Vēl ir apzināta "cilvēku mešana zem tanka", terorizēšana un "pravu kačāšana", izmantojot amatu Domē. Skriešana pie Vītoliņa, tikīdz kaut kas nepatīk un nav pa spalvai. Un tā tālāk.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: