Latvijā izveidotais IT uzņēmums TestDevLab ir ieguvis starptautiski atzīto ISO 9001 kvalitātes pārvaldības standarta sertifikātu. Ar šīs sertifikācijas palīdzību uzņēmumā ir standartizēti iekšējie darbības procesi, definētas darbinieku pilnvaras un atbildība, kā arī ieviesta efektīva informācijas vadības sistēma.

Tādējādi ir uzlabota uzņēmuma iekšējā komunikācija, plānošana un darba efektivitāte. Jauniegūtā sertifikācija arī paver plašākas iespējas ar saviem pakalpojumiem un produktiem konkurēt starptautiskā līmenī, kā arī veicina uzņēmuma atpazīstamību.

''Pēdējos gados piedzīvojām strauju darbinieku skaita pieaugumu, piesaistījām arvien lielākus projektus un sapratām nepieciešamību pēc iekšējo procesu sakārtošanas un uzlabošanas. Jau 2019. gadā ieguvām informācijas drošības pārvaldības standarta ISO/IEC 27001 sertifikātu un šogad arī veiksmīgi saņēmām kvalitātes pārvadības standarta ISO 9001 standartu. To vērtējam kā investīciju veiksmīgai uzņēmuma attīstībai, kas ļaus efektīvāk strādāt ar esošajiem resursiem, kā arī piesaistīt arvien lielākus un prasīgākus klientus,'' sacīja TestDevLab Informācijas drošības pārvaldnieks un ISO konsultāciju vadītājs Viktors Trifanovs.

Kopš 2021. gada uzņēmums TestDevLab piedāvā arī ISO standartu konsultācijas. TestDevLab speciālisti palīdzēs uzņēmumiem izvēlēties biznesa vajadzībām atbilstošāko ISO sertifikāciju, kā arī sagatavot uzņēmuma procesus un dokumentāciju standartu prasību ieviešanai un nodrošināt darbinieku apmācību.

2011. gadā Latvijā izveidotais uzņēmums TestDevLab nodarbojas ar programmatūras testēšanas pakalpojumu sniegšanu un testēšanas produktu izstrādi. Starp uzņēmuma klientiem ir gan jaunuzņēmumi, gan starptautiski milži kā Microsoft, Skype, Orange, Telefonica, Airbnb u.c. Uzņēmuma 500+ inženieru testēto programmatūru lieto vairāk nekā 4.5 miljardi cilvēku visā pasaulē. TestDevLab ir saņēmis LIAA Eksporta un inovācijas balvu, The Red Jackets Eksporta izcilības balvu un vairākus gadus pēc kārtas uzņēmuma radītie testēšanas produkti ir augstu novērtēti prestižajā European Software Testing Awards konkursā. 2019. gadā TestDevLab ieguva informācijas drošības pārvaldības standarta ISO/IEC 27001:2013 sertifikātu un šogad saņēma arī kvalitātes pārvaldības standarta ISO 9001:2015 sertifikātu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: