Ventspils Pašvaldības policija svinīgā pasākumā atzīmēja savu 30 gadu jubileju, īpaši suminot Ventspils Pašvaldības policijas policistus, kuri darbam Ventspils Pašvaldības policijā un Ventspils pilsētas labā ir veltījuši vairāk kā 25 gadus.

Atskatoties uz aizvadītajiem 30 darba gadiem, Ventspils Pašvaldības policija pateicas ventspilniekiem par atsaucību, uzticību, kā arī prasīgumu, kas Ventspils Pašvaldības policijai ļauj mācīties un pilnveidoties, lai sabiedrībai sniegtu savu darbu iespējami labāk.  

Svinīgajā pasākuma Ventspils valstspilsētas pašvaldības Atzinības rakstus saņēma Andis Jankovskis, kurš Pašvaldības policijā strādā kopš 1992. gada 26. novembra, Arvis Freibergs, kurš Pašvaldības policijā strādā kopš 1992. gada 7. decembra, un Agris Brūders, kurš Pašvaldības policijā strādā kopš 1992. gada 10. decembra.

Ventspils Pašvaldības policijas policistu ieguldītais darbs kopējā Ventspils drošībā un attīstībā, kopš Ventspils Pašvaldības policijas izveidošanas brīža 1992. gada 19. oktobrī, ir nenovērtējums.

Ventspils Pašvaldības policijas policisti ir savas jomas profesionāļi un ar savu godprātīgo darbu, gatavību vienmēr aktīvi piedalīties pašvaldības uzdoto uzdevumu veikšanā ir devuši lielu ieguldījumu sabiedriskās kārtības nodrošināšanā Ventspils pilsētā, kā arī Ventspils valstpilsētas pašvaldības funkciju izpildē.

Lasi vēl

Komentāri (5)

  • -4
    qwerty 26.10.2022, 15:54:13

    Viss jau labi.Paldies vīriem par darbu...bet žēl ka nevar , līdzīgi kā valsts policisti vai ugunsdzēsēji , iet priekšlaicīgā izdienas pensijā. Palabojiet mani ja tā nav , cik man zināms , viņi pēc štata skaitās labiekārtošanas kombināta darbinieki , tadēļ izdienas pensijas tu-tū...

  • -5
    pasvaldibas.policija@ventspils.lv 27.10.2022, 15:05:07

    Atbildot uz qwerty jautājumu interneta vietnē www.ventasbalss.lv, paskaidrojam, ka Ventspils Pašvaldības policija ir apbruņota militarizēta Ventspils valstspilsētas pašvaldības domes izveidota un tās padotībā esoša iestāde, kuras pienākums ir aizsargāt personu dzīvību, veselību, tiesības un brīvības, īpašumu, sabiedrības un valsts intereses no noziedzīgiem un citiem prettiesiskiem apdraudējumiem Ventspils valstspilsētas pašvaldības administratīvajā teritorijā.
    Pašvaldības policijas darbinieki veic likumā "Par policiju" noteiktās funkcijas un pienākumus, kas ir līdzvērtīgas Valsts policijas Kārtības policijas veicamajiem pienākumiem. Taču, šobrīd likumdevējs nav noteicis vienādu pieeju sociālajām garantijām valsts policistiem un pašvaldības policijas policistiem. Diemžēl, šādas nevienlīdzīgas pieejas dēļ pašvaldības policijas policistiem ir liegtas tiesības pēc noteikta vecuma sasniegšanas pretendēt uz izdienas pensijas saņemšanu kā tas ir Iekšlietu ministrijas sistēmas darbiniekiem.

  • 0
    Īlons 26.10.2022, 17:19:03

    Vot, par ko viņiem pensija. Par to ka izbrauc uz sīkumiem? Palasi, visos izsaukumos viņi sauc VP, jo paši neprot izdarīt, vai nedrīkst kaut ko darīt. Par zāles garuma mērīšanu un citiem sīkumiem pensija neies krastā.

  • 0
    Īlons 26.10.2022, 17:22:38

    Ja salīdzina Rīgas PP ar Ventspili, tad diena, pret nakti. Tur ir visi normatīvi kā VP. Gan darba apjoms. Šitie pa nakti guļ aiz bio-ventas.

  • 0
    Elviss22 27.10.2022, 09:08:48

    Ventspilī šie vispār ir lieki, braukā pa pilsētu sasēduši četri mašīnā. vajag iet ar kājām, tad daudz ko vairāk pamanīs un kādu viņiem izdienas pensiju, par ko???

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: