Pašvaldības SIA “Ventspils reiss” informē, ka pasūtītājs, Valsts SIA “Autotransporta direkcija” veikusi izmaiņas starppilsētu autobusu maršrutos uz Kuldīgu un Rīgu. Izmaiņas veiktas, pamatojoties uz pasažieru un pašvaldības SIA “Ventspils reiss” priekšlikumiem.

Lai atvieglotu pasažieru nokļūšanu darba vietās un izglītības iestādēs, kā arī atpakaļ, maršrutā “Ventspils - Kuldīga” iekļauta jauna pietura “Pirts”. Minētā pietura iekļauta “Ventspils reiss” apkalpotajā reisā plkst.17.10 no Ventspils autoostas (no pirmdienas līdz sestdienai).

Savukārt maršrutā uz Rīgu un atpakaļ uz autoceļa A10 remonta laiku mainīti gan autobusu atiešanas, gan pienākšanas laiki Rīgā, kā arī pienākšanas laiks Ventspilī.

Līdz autoceļa A10 remonta beigām mainīti autobusu pienākšanas laiki Rīgas un Ventspils autoostā, kā arī atiešanas laiki no Rīgas autoostas. Autobusu atiešanas laiki no Ventspils nav mainīti. Turpmāk lielākā daļa reisu Rīgas autoostā iebrauks vismaz 10 minūtes vēlāk. Atsevišķi reisu atiešanas laiks no Rīgas autoostas tagad būs 15 - 20 vēlāk nekā parasti; līdz ar to šie reisi arī Ventspils autoostā pienāks vēlāk.

Sīkāku informāciju par autobusu atiešanas un pienākšanas laikiem var atrast ŠEIT. Tālrunis informācijai 63622422 (darba laikā).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: