Otrdien, 21. jūnijā, Ventspils poliklīnikā norisināsies apmācības ugunsdrošībā, tostarp arī praktiskās mācības, kuru laikā – plkst. 11 – tiks ieslēgts ugunsdrošības trauksmes signāls. Poliklīnikas darbiniekiem un apmeklētājiem būs jāevakuējas, līdz ar to arī nebūs iespējams sazvanīt reģistratūru.

Plānots, ka ugunsdrošības praktiskās mācības poliklīnikā norisināsies laikā no plkst. 11 līdz 11.30. Poliklīnikas apmeklētāji, kas šajā laikā atradīsies medicīnas iestādē, aicināti sekot līdzi norādēm. Tāpat šajā laikā – pusstundas garumā – nebūs iespējams sazvanīt poliklīnikas reģistratūru. Lai sazinātos ar reģistratūru, pacienti aicināti izraudzīties citu laiku vai izmantot automātisko atbildētāju un atstāt ziņu, lai reģistratūras darbinieki pēcāk varētu atzvanīt. Pēc uzaicinājuma teksta zvanītājs var nospiest taustiņu ''1'' un atstāt ziņu, noteikti nosaucot arī telefona numuru, uz kuru atzvanīt. Poliklīnikas reģistratūras darbinieki ar pacientu sazināsies, tiklīdz tas būs iespējams.

Apmācību laikā tiks pārbaudīts, kā poliklīnikas personāls prot nepieciešamības gadījumā praktiski pielietot iepriekš iegūtās teorētiskās zināšanas. Personāla rīcība tiks izvērtēta, un nepieciešamības gadījumā veikti uzlabojumi.

Ugunsdrošības praktisko apmācību norisi un biežumu nosaka Ministru kabineta noteikumi nr. 238 ''Ugunsdrošības noteikumi''. Tie cita starpā paredz, ka ārstniecības iestādēm teorētiskās apmācības notiek četras reizes gadā, bet praktiskās apmācības – reizi gadā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: