9. jūlijā svinēs tradicionālos Jūras svētkus Ventspilī, šī gada tēma – ''Jūra. Mīlestība. Spēle''. Tirgotāji un amatnieki aicināti pieteikties tirdzniecībai Ostas ielas promenādē.

Aicināti pieteikties ekoloģiski tīru un Latvijā audzētu zaļā tirgus produktu ražotāji, mākslinieki/individuālie meistari, mājražotāji un amatniecības produktu piedāvātāji, ēdināšanas pakalpojumu sniedzēji, dabīgo našķu tirgotāji, kā arī no dabas un dabīgiem materiāliem darinātu preču ražotāji.

Pieteikuma dokumentus dalībai tirdziņā līdz 28. jūnija plkst. 12, nepieciešams iesūtīt uz elektronisko pasta adresi: svetki.kultura@ventspils.lv. Tirdzniecības koordinatore – Mairita Grebe, tālr. 26609285.

Noteikumi dalībai tirdzniecībā ŠEIT

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    Īlons 08.06.2022, 13:13:40

    Atkal pilns tirgus būs ar lētajām apakšbiksēm. Un, protams zivīm, ar 450% uzcenojumu. Visu to labāko, Ventiņam.

  • 0
    borsinsh 08.06.2022, 15:25:17

    to Mr. 20 > Tieši tā - Gerkena sen jau nav Ventspilī, bet viņa preces ir dzīvas un veselas

  • 0
    KRX 08.06.2022, 16:45:09

    Nu, par zivīm runājot, jāatceras, ka tajā dienā šādi svētki ir gar visu Latvijas piekrasti. Jebkurš zivinieks gribēs tuvāk epicentram (Rīgai, pierīgai). Mums pašiem cik ir šo zivinieku? 2 veikali? Viņiem jāīrē telts, jāmaksā cilvēkiem, jāmaksā par vietu, jāved iekārtas utt. Vārdusakot, pārāk liels čakars ar milzu risku - ja nu vispār līst!? Labāk paliek savos veikalos un miers. Loģiski.
    Par lupatām... Stāsts apmēram līdzīgs - lielākā daļa brauks uz epicentriem tirgoties. Līdz mums atbrauks atlikusī daļa + leiši.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: