Jau vairākus gadus programmatūras testēšanas profesionāļi no IT uzņēmuma ''TestDevLab'' kopā ar ''TDL School'' rīko ''TestDevLab Summer School'' apmācības un arī šovasar vienas no apmācībām notiks arī Ventspilī.

Aptuveni divas nedēļas garajās, intensīvajās apmācībās 20 cilvēku grupai starptautiskos projektos pieredzi guvuši inženieri mācīs par programmatūras testēšanus. Zināšanas tiks nostiprinātas ar praktiskiem uzdevumiem, apgūtot noderīgas zināšanas, ko varēs pielietot reālā darbā. Nodarbību laikā būs jāpilda vairāki pārbaudījumi un labākajiem absolventiem būs iespēja iegūt apmaksātu prakses vietu uzņēmumā ''TestDevLab'', kas var kalpot kā lielisks starts veiksmīgai IT karjerai.

Apmācības tiks vadītas angļu valodā un norisināsies darba dienās no plkst. 9 – 16 ''TestDevLab'' Ventspils birojā no 4. jūlija līdz 15. jūlijam. Šobrīd ir atvērta pieteikšanās šīm apmācībām un aicināts pieteikties ikviens, kam ir IT pamatzināšanas un vēlme mācīties.

Šajās apmācībās dalībnieki apgūs zināšanas trīs moduļos: ievads programmatūras testēšanā, JavaScript programmēšana un tīmekļa programmatūras testēšanas automatizācija. Apmācības vadīs pieredzējuši speciālisti un tajās kursa dalībnieki tiks iepazīstināti ar modernām programmatūras izstrādes un testēšanas tehnoloģijām. Pēc apmācību veiksmīgas pabeigšanas kursa dalībnieki būs ieguvuši ne tikai sertifikātu, bet arī stabilu zināšanu pamatu un varēs pildīt reālus testēšanas uzdevumus.

Uzzināt vairāk par apmācībām, kā arī reģistrēties tām var ŠEIT!

''TestDevLab'' ievēro Slimību profilakses un kontroles centra noteiktās vadlīnijas, lai šīs apmācības tiktu aizvadītas drošos apstākļos. Tajās nedrīkst piedalīties pašizolācijā vai karantīnā esošas personas, kā arī cilvēki ar elpceļu infekciju simptomiem.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Lielais Kretīns 14.06.2022, 11:24:59

    ''TestDevLab'' kopā ar ''TDL School" Tas jau viens un tas pats uzņēmums

  • 0
    Kristaps Skutelis 20.07.2022, 10:48:13

    "TestDevLab" un "TDL School" juridiski ir divi dažādi uzņēmumi. "TDL School" organizācija tika izveidota tieši IT apmācību veidošanai un aizvadīšanai. Un šo apmācību gadījumā sadarbība izpaužas tā, ka kursus vada "TestDevLab" inženieri un tie notiek "TestDevLab" biroja telpās. Plus, labākie kursu beidzēji pēc tam varēs kļūt par uzņēmuma praktikantiem un sākt veidot veiksmīgas IT karjeras.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: