SIA ''Volvo Truck Latvia'' Ventspils servisa centrā pašvaldības SIA ''Ventspils labiekārtošanas kombināts'' lietošanā saņem jauniegādāto Volvo FM markas smago kravas automašīnu. Ziemas apstākļos pašizkrāvējs tiks izmantots Ventspils ielu mehanizētai tīrīšanai, savukārt vasarā – ceļu un ielu būvniecības darbiem.

Pašvaldības SIA ''Ventspils labiekārtošanas kombināts'' ir investējis attīstībā un atjauninājis uzņēmuma autoparku, iegādājoties jaunu, modernu un daudzfunkcionālu Volvo FM pašizkrāvēju.

Domājot par ilgtspēju un funkcionalitāti, izvēlēts tāds smagās automašīnas modelis, kas ir piemērots ziemas un vasaras sezonu darbiem. Pašizkrāvējs ir aprīkots ar sniega lāpstu un sāls un smilts kaisītāju, kas nozīmē, ka gada aukstajā laikā tas tiks izmantots ziemas dienesta vajadzībām, proti, ielu mehanizētai tīrīšanai. Volvo FM ir īpaši piemērots maģistrālajām ielām, viaduktiem un tiltiem. Savukārt vasarā automašīnu izmantos uzņēmuma Ceļu ekspluatācijas iecirkņa darbinieki ielu un ceļu būvniecībā.

Uzticamā zviedru zīmola Volvo FM modeļa priekšrocības ir laba manevrēt spēja, ceļa pārredzamība no kabīnes, kā arī šīs automašīnas ir pielāgotas sarežģītiem darba un vides apstākļiem.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    kalambūrs 22.04.2022, 12:47:35

    nu ta beidzot imants tik pie jauna samasvala.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: