19. aprīlī Administratīvā apgabaltiesa ir pieņēmusi spriedumu tiesvedībā starp Ventspils pilsētas domi un iepriekšējās domes sasaukuma deputātiem -  Daci Kornu, Ģirtu Valdi Kristovski, Ivaru Landmani un Aivi Landmani.

Tiesa noraidīja deputātu pieteikumu par Ventspils pilsētas domes 2017. gada 29. septembra lēmuma Nr. 159 ''Par grozījumiem Ventspils pilsētas domes 2013. gada 26. jūlija lēmumā Nr. 145 ''Par Ventspils pilsētas domes komisijām un padomēm'''' atzīšanu par prettiesisku.

Administratīvā apgabaltiesa, pretēji iepriekšējās domes sasaukuma deputātu - Daces Kornas, Ģirta Valda Kristovska, Ivara Landmaņa un Aivja Landmaņa apgalvojumam, nosprieda, ka Ventspils pilsētas domes izveidotā lēmuma pieņemšanas kārtība ir tiesiska un  nav ierobežojusi deputātu tiesības pilnvērtīgi piedalīties domes darbā un pilntiesīgi pildīt deputātu pienākumus, tādēļ arī deputātu pieteikums tiesā pilnībā tika noraidīts.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -2
    Staķis 22.04.2022, 10:43:14

    Tas jau bija skaidri zināms, bet kāpēc komentāros tāds klusums? Būtu Lembergs vainīgs, diskusijas neapstātos :D Tagad redzam, kuru interešu pārstāvji šeit aktīvi darbojās.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: